Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 квітня 2022, 00:21
5890
1

Віктор ЛЕОНЕНКО: «Я не погрожував Козловському, а запрошував»

Колишній форвард «Динамо» впевнений, що його неправильно зрозуміли

| Оновлено 25 квітня 2022, 00:21
5890
1
Віктор ЛЕОНЕНКО: «Я не погрожував Козловському, а запрошував»
Центр новин

Ексгравець збірної України, головний тренер Зірок українського футболу Віктор Леоненко спростував інформацію про те, що він нібито погрожував президенту ФК «Рух» Григорію Козловському, якщо той приїде до Києва.
 
- В ЗМІ опубліковане відео на якому Ви нібито погрожуєте Козловському, це правда?
- Перше, я ніколи нікому не погрожував. Друге, знову Микола Васильков чи той хто опублікував це відео, хоче набрати кількість переглядів, лайків. Відео подав так, щоб було гаряче. Я справді запрошував Козловського в Ірпінь зіграти благодійний матч, я усіх запрошую. Чи приїде він в Київ, мені без різниці.
 
Я не можу погрожувати Козловському, оскільки він мені нічого не зробив. Я йому також.  Ну подумаєш він і Денисов покритикували мене. Вони так думають, а я з ними не погоджуюся.
 
- Ви анонсували в Ірпені матч. Що це за матч?
- Я хочу зіграти благодійний матч. Це не перший такий матч, ідею я придумав, а втілити її потрібно разом, але, звичайно, після того, як дозволить безпекова ситуація.
 
Ми граємо в Києві матчі на підтримку наших захисників. Граємо із командами ЗСУ, Територіальної оборони, СБУ та іншими. Практично усі захисники приймають участь, так само, як Ветерани українського футболу. В такий час для військових потрібна наша підтримка. Ми вже зіграли шість матчів. Дуже хочемо зіграти матч в Бучі або Ірпені.
 
- Якщо Козловський запросить Вас з Ветеранами зіграти матч  у Львові, Ви приїдете?
- Якщо запросить приймаюча сторона, ми приїдемо, без проблем. Сідаємо в автобус та їдемо. Нас багато, уже є два склади Зірок українського футболу. Можемо зіграти футбол з дітьми переселенцями, так і з дорослими командами. Варіантів дуже багато. Найголовніше зробити свято футболу і підтримати наших військових та людей, які цього потребують.
 
У мене також 14 травня запланований матч ФК «Маестро» та збірної польських волонтерів, де я запрошений головним тренером команди гостей.

Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Виталий Макаренков
Пнх,ублюдок