Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Вімблдон
| Оновлено 23 квітня 2022, 16:03
5922
12

РУБЛЬОВ: «Запропонували Вімблдону віддати призові на гуманітарну допомогу»

Тенісисти з рф та білорусі дуже хочуть брати участь на турнірах у Британії

| Оновлено 23 квітня 2022, 16:03
5922
12
РУБЛЬОВ: «Запропонували Вімблдону віддати призові на гуманітарну допомогу»
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрій Рубльов

Російський тенісист Андрєй Рубльов прокоментував рішення організаторів Вімблдона заборонити спортсменам з рф та білорусі брати участь у турнірі.
 
«Ми зідзвонювалися з кількома гравцями та Вімблдоном, щоб обговорити ситуацію та пошук можливого рішення. Якщо чесно, у причинах [усунення], які вони назвали, немає жодного сенсу.
 
Ми запропонували Вімблдону – і я сподіваюся, що в цьому буде сенс і вони про це подумають – хоча б дати вибір, хочемо ми грати чи ні. І якщо є заява, яку ми маємо підписати, та ще й віддати всі призові гроші на гуманітарну допомогу – сім'ям, дітям, які страждають, – [ми можемо це зробити]. І я думаю, що цей крок, принаймні, щось дасть, він покаже, що британський уряд виступає за мир і дійсно хоче чимось допомогти.
 
Якщо плюс-мінус порахувати суму, то вона становитиме [залежно від виступів гравців] до мільйона фунтів. І це величезні гроші, які, на мою думку, за два місяці не жертвував жоден вид спорту. Тоді теніс стане першим і єдиним видом спорту, який пожертвує таку суму, і це станеться завдяки Вімблдону. Тоді їм дістануться вся слава та повага – а гравці нікого не хвилюють. Я думаю, що це правильний крок», – заявив Рубльов.

Оцініть матеріал
(35)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Yass
Нельзя и на таких условиях допускать! Исключения можно сделать только для тех, кто публично осудил рашистскую агрессию ДО решения о недопуске. Времени было предостаточно
Andrian Harandzha
Потрібно не підписати "что то там", а потім приїхати "на родину" і сказати, що тебе заставили. Потрібна була  публічна заява про засудження агресії, а не тепер шукати вихід, коли вас зробили вигнанцями в частині тенісного світу!
Elis
Лицемірні гниди, ви мали це зробити ще в перші дні війни, а не тоді, коли під задницею стілець загорівся.
Мовчки спостерігати як вбивають дітей, а тоді дати їм кошти на лікування? За кораблем!
ezhick_kr
Ніякими грошима не можна повернути життя загиблим від окупантів, Тож нехай російські спортсмени йдуть за кораблем. Потрібно, щоб всім росіянам заборонили всі змагання з усіх видів спорту, щоб їх "прості" співвітчизники задумались про причини. А відкупитись, щоб отримати бажані очки для рейтингу, то найпростіше. Нам і так весь світ допомагає. .Чхати хотів Уіблдон на "славу и уважение", які пропонує Рубльов,звикший до подібних цінностей в своїй рашці. Совковість не можна вибити з голів навіть молодих та багато подорожуючих по іншому світу молодих людей.
Onlyvlad
Не вірю! Це можна було зробити раніше. Добровільно та від чистого серця. І не обов'язково через турніри. Можна було б звернутися до благодійних фондів або українських тенісистів (-ок) (тим більше в І-В та Маямі були разом), або створити власний гф. А так це схоже на спробу відкупитись. Пізно пити боржомі. Банити і крапка!
terhoha
Теніс параши слідом за воєнним рускім корабльом.
umnuy2
аха-ха ,призовые...не-только через кричалку фанатов Металла в прямом эфире на БиБиСи
chak98
Скажи це путіну. А як же бути з вбитими, згвалтованими, сиротами, вдовами. Ви нелюди, забрали цілий світ в них. Ніякої віри..
Aleksandr Plutakhin
Яка ж воно гніда...Хоче грошима відкупитись. А ще вчора казав, що він "неграмотный, телевизор не смотрит..." і наче зовсім дурненький. А виявляється, що він не дурний, а дуже хитро...опий.Зовсім слушне рішення англійців, якщо вони почали піщати та пропонувати гроші. Фу гидота!
PETP0
Тільки якщо офіційно це зафіксують, і не на гуманітарку, а на ЗСУ!
Трегубов Дмитрий
Разрешить РФ-спортсменам выступать - это почти то же самое, что дарить Гитлеру цветы на день рождения во время ІІ мировой войні. Так что все правильно. Если Рублев имеет личное мужество - он должен осудить войну и сам жертвовать деньги, подавая таким образом пример другим сомневающимся. Великобритания свою благотворительную миссию віполняет, а Рублев и иже с ним - нет!!!
K_Sarioglo@i.ua
На таких умовах, звісно, цілком можна допустити тих, хто погодиться на це.