Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 24 квітня 2022, 01:41
453
0

Александр Романов – Чейз Шерман. Прогноз і анонс на бій

Спів-головний бой турніру UFC Fight Night 205

| Оновлено 24 квітня 2022, 01:41
453
0
Александр Романов – Чейз Шерман. Прогноз і анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine

Бій відбудеться 24 квітня у Лас-Вегасі (штат Невада, США) на міні-арені «UFC Apex» та стане спів-головним на турнірі UFC Fight Night 205. Орієнтовний початок бою – 06:00 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

Непереможений важковаговик з Молдови Александр Романов (15-0) зустрінеться з гейткіпером із США Чейзом Шерманом (15-9), який на дуже короткому повідомленні виходить на заміну травмованому Таннеру Босеру.

Романов, який з неназваних причин відмовився від лютневого бою з Іліром Латіфі, виграв достроково три з чотирьох боїв у UFC. «Кінг-Конг» не бився з жовтня, коли у другому раунді фінішував ударами у партері Джареда Вандераа.

У січні Шерман був вдруге звільнений з UFC після того, як був задушений у першому раунді Джейком Колльєром, що стало для нього третьою поразкою поспіль. Проте травма Босера дала можливість Шерману знову повернутися до UFC.

Прогноз на бій

Шерман є непоганим борцем, але найбільшу небезпеку він становить у стійці, про що каже статистика — 14 перемог нокаутом з 15. При цьому ударник із Шермана дуже примітивний у технічному плані, і він не має міцного підборіддя.

Романов, звичайно, може спробувати переграти опонента у стійці, і в нього може це вийти, але навряд чи він ризикуватиме і обмінюватиметься ударами з таким грізним панчером у той час, як молдовський боєць може тотально домінувати в партері. Будучи відмінним і сильним у фізичному плані борцем, Романов має декласувати суперника на землі. Це може бути фініш як сабмішном, так і граунд-енд-паундом. Другий варіант нам здається найімовірнішим. У Шермана, який не мав нормальної підготовки до бою, єдиний шанс на перемогу — це лакі-панч.

Перемога Романова технічним нокаутом у 1-му раунді

Parimatch  
  • 1.08
  • 7.00
Сделать ставку Зробити ставку
Favbet  
  • 1.07
  • 7.00
Сделать ставку Зробити ставку
BETWINNER  
  • 1.08
  • 7.00
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 1.08
  • 7.00
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.