Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 квітня 2022, 20:04
2988
13

Леонід БУРЯК: «Незрозуміло, чому Маркевич так ставиться до Динамо»

Легенда «Динамо» - про слова Мирона Маркевича

| Оновлено 21 квітня 2022, 20:04
2988
13
Леонід БУРЯК: «Незрозуміло, чому Маркевич так ставиться до Динамо»
ФК Динамо Київ. Леонід Буряк

Легенда «Динамо» Леонід Буряк прокоментував різкі висловлювання Мирона Маркевича на адресу керівництва київського клубу:

«На жаль, не у всіх наших функціонерів є прагнення єднання української футбольної сім'ї в цей складний час. Це я про Мирона Маркевича. Після завершення досить активної кар'єри тренера він почав працювати у Федерації футболу України. Мені незрозуміло, чому Мирон Богданович так ставиться до київського «Динамо», за першої ж можливості, навіть у нинішній нелегкий час, намагається «уколоти», «зачепити» київський клуб.

А чи не краще йому всі свої зусилля зараз направити на нашу національну збірну, на яку 1 червня чекає складне випробування – матч плей-оф відбору на ЧС-2022 зі збірною Шотландії? Тим більше, у нашої головної команди країни проблем поки що достатньо.

Якщо Мирону Богдановичу чомусь не подобається «Динамо», його тренувальний процес, його наставники та керівництво клубу, моя порада – не дивитись ігри за участю киян, просто вимикати телевізор. А свої поради, побажання та критичні стріли він може залишити при собі. Нехай береже свою нервову систему, адже його думка не цікава ні керівництву клубу, ні тренерам, ні вболівальникам біло-синіх. «Динамо» і без нього знає, що і коли йому робити, і його підказок не потребує.

Краще направте, Мироне Богдановичу, свою невгамовну енергію на те, як відродити колишню популярність «Карпат», «Металіста», «Дніпра» - клубів, у яких ви працювали і які покинули нашу вітчизняну Прем'єр-лігу або взагалі зникли з футбольної карти. Адже президенти цих клубів – Петро Димінський, Олександр Ярославський, Ігор Коломойський – створювали вам, головному тренеру, всі умови для плідної роботи. А де зараз бразильці Марлос та Жуніор Мораес, які отримали українське громадянство, чому свого часу ви активно сприяли?

В українському футболі і так дуже багато проблем, якими міг би зайнятися цей фахівець. Було б у нього бажання цим займатися, а не розганяти «зраду» та шукати «підводне каміння» там, де їх апріорі бути не може».

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Олег Прок
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Gargantua
що ж там не зрозуміло, коли Димінський оприлюднив зізнання Лащенкова про договірну гру із Металістом, то Маркевич був головним тренером Металіста а Суркіс головою федерації.
мабуть Маркевич сподівався що справу замнуть, але її розслідували, наслідком чого стала дискваліфікація Металіста. Маркевич вийшов сухим із води, хоча ясно що без нього там не обійшлось. Але він затаїв злобу і образу на Суркіса вважаючи його винним у тому, що афери із договірними іграми виплили назовні. А такі афери Мирон мутив усе життя в футболі.
Орест Копиця
Орест Копиця
а Ви себе вважаєте розумним? Яке право маєте ображати порядну людину і видатного спортсмена? Хамство, знаєте, либонь, Ваша головна риса...
Ольга Озерова
А за что он по твоему пролучает бабки? За свое имя что-ли
Wetalj
Дурак, Маркевич Мирон, з приводу Динамо!
Andrey Lomasko
Вроде футболист был хороший, умный. Помню как заканчивал карьеру в Металлисте. А по жизни оказался дурак дураком. Надеюсь хоть за это не забанят, а то уже скоро как в Рашке за пустой коммент будут банить.