Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 21 квітня 2022, 13:23
1020
0

V1lat: «З колегами з росії в одному полі ср*ти не сяду»

Український коментатор жорстко висловився про представників рф

| Оновлено 21 квітня 2022, 13:23
1020
0
V1lat: «З колегами з росії в одному полі ср*ти не сяду»
Twitter

Відомий український коментатор, співвласник студії Maincast Віталій v1lat Волочай розповів про те, як він з колегами намагався впливати на росіян на початку війни, та як розчарувався у цих спробах.

«Ми спілкувалися з колегами перших 5-10 днів війни, ми збирали всіх лідерів думок, кіберспортсменів, коментаторів, записували відео і намагалися розповісти народу в росії про те, що відбувається. Випустили відео, воно зібрало мільйонні перегляди, в сумі близько 5 мільйонів переглядів, а потім ми подивилися на фідбек, а його немає!

І так не тільки в кіберспорті, так і в інших сферах і ми зрозуміли, що намагаючись пояснювати ми просто беремо м’яч і кидаємо його в стіну. Реально ефективніше піти та головою вдаритися тричі об стіну, аніж цим займатися. Якщо людина не розуміє, чому весь світ згуртувався, щоб зупинити те, що відбувається, значить ця людина не цивілізована, тоді немає сенсу з нею спілкуватися.

Зараз немає білого, чорного та сірого, є лише два варіанти – чи ти підтримуєш росію, чи ти підтримуєш Україну. Це не путінська війна, не путін вбивав у Бучі, Гостомелі, Ірпені, Маріуполі, а росія, росіяни, прості пацани, яких підтримували їхні рідні. І те саме можу сказати про білорусів, які допустили війська з того боку, звідки їх не чекали і через 8 годин вони були під Києвом.

Я зневажаю росіян, які підтримують дії росії, на цей час у моєму житті таких 99,9%. Для мене дуже все просто, я зневажаю будь-кого, хто не засуджує цю війну.

Мені пишуть мої колишні колеги, кажу колишні, бо зараз я з ними в одному полі срати не сяду. Вони думають, що вони колись повернутися у світ кіберспорту з росії. Ті люди, що зараз мовчать, вони думають, що незабаром війна закінчиться і через пів року вони приїдуть на мейджор із кс або на інтернешенал з доти та працюватимуть», - сказав v1lat.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.