Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 червня 2022, 20:37
10861
1

Палкін розповів, скільки грошей Шахтар зібрав за матч із Олімпіакосом

На виручені кошти клуб придбає медичні військові аптечки

| Оновлено 28 червня 2022, 20:37
10861
1
Палкін розповів, скільки грошей Шахтар зібрав за матч із Олімпіакосом
ФК Шахтар. Сергій Палкін

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін розповів, скільки грошей клуб зібрав за перший благодійний матч туру Global Tour for Peace, у якому «гірники» зіграли у Греції з «Олімпіакосом».

«На даний момент у нас є цифри лише по «Олімпіакосу» – це 102 тисячі євро. По матчам з «Лехією» та «Фенербахче» поки що суми невідомі. Польща має з дня на день отримати розрахунки: у них були свята, три-чотири дні випали, тому сьогодні-завтра мають дізнатися, скільки заробили на грі у Гданську. А цифри по «Фенербахче» дізнаємось за два дні.

Що стосується того, куди будуть прямувати гроші, то, наприклад, на доходи від гри з «Олімпіакосом» ми прийняли рішення купити 1500 медичних військових аптечок, сертифікованих НАТО, які передамо ЗСУ та МВС. Вже зараз ми над цим працюємо і, гадаю, до кінця наступного тижня цей процес завершимо. Коли дізнаємося обсяг доходів від «Лехії» та «Фенербахче», то прийматимемо рішення далі. Звичайно, процес трохи затягується через ці розрахунки, перерахування, закупівлі тощо. Але ми намагатимемося якнайшвидше вирішувати технічні питання», - сказав Палкін.

«Шахтар» у рамках туру проведе ще два матчі – 26 квітня зі «Спецією» та 1-го травня з «Хайдуком».

Оцініть матеріал
(72)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Почему то был уверен на 100%, что Шахтер не будет покупать для ВСУ что-то из вооружения(чтобы не приченять вреда  ордовским "братьям"), а ограничатся медикаментами или продуктами. Ахметка в своем репертуаре....