Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 20 квітня 2022, 12:56
55
0

Розпис подій у дартсі: на що можна ставити?

Ще недавно дартс був справжньою екзотикою – не лише самі по собі ігри, а й їхні трансляції.

| Оновлено 20 квітня 2022, 12:56
55
0
Розпис подій у дартсі: на що можна ставити?

Наразі все більше азартних гравців звертають увагу на цей вид спорту, і на це реагують навіть вітчизняні букмекерські контори. Зараз на турніри з метанням дротиків можна ставити – і у форматі прематч, і у live. Які маркети зараз доступні практично повсюдно?

Найпростіше знайти пропозиції на "вихід"

Особливо всієї партії. Але також приймаються ставки щодо окремого сету або навіть "лега", що особливо зручно, коли ставиш у "живому" режимі. Завдання ж стандартне: визначити переможця відповідно до повної гри або її окремого, конкретного інтервалу.

Точний рахунок

Стосується, як правило, рахунків за партіями. Але таке досить складно передбачити, особливо у форматі "прематч". З іншого боку, подібні події завжди характеризуються високими коефіцієнтами, тому багато хто робить спроби прогнозування.

Як і скрізь, не обходиться без "тоталів"

Класичний варіант, коли вибирається щось, має чітке кількісне вираз у плані результативних дій обох суперників чи індивідуально когось одного. Це може стосуватися як кількості влучень, так і того, скільки сетів та "легів" зіграють. У будь-якому випадку, є значення, що виставлено букмекером, а гравці вибирають, підсумкове значення, показник результативності буде вище або нижче.

Окрім результату, можна брати "фори"

Можна робити як на весь матч, так і на окремі відрізки. Суть не змінюється, треба вгадати, в яких межах буде розрив рахунку у вибраному варіанті. Як завжди, "фора" може бути як позитивна, так і негативна, і важливо розуміти, хто в парі буде лідером.

Чет-нечет 

У випадку з дартсом це означає, що парі полягає в тому, скільки буде дротиків, парне чи непарне кількість, використане для кидків. Або скільки буде партій та "легів" у всьому матчі.

Специфічні ставки, що зустрічаються лише у дартсі

Можна спробувати спрогнозувати чеку. Так називають завершення сету за 1 підхід. Тут можливі варіанти, на кшталт тотала очок у чекауті або гравця, що зробить найбільший чекаут.

Альтернатива – підходи на 180 очок. Для цього всі 3 дротики повинні потрапити в сектор потроєння 20. Не найм'якше завдання, але класні, професійні дартсмени роблять це неодноразово за 1 матч. Тож можна ставити на кількість таких подій.

Є й відверто випадкові варіанти. Наприклад, можна знайти пропозицію на те, яким буде колір сектора в який догодить дротик останнього кидка. Але й таке має певний попит.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

9 шайб для Китаю. Збірна України провела останній матч перед ЧС
Хокей | 24 квітня 2024, 20:03 3
9 шайб для Китаю. Збірна України провела останній матч перед ЧС

У такій грі перевірити свій рівень точно не вдалося

Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча
Футбол | 24 квітня 2024, 22:25 13
Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча

Легенда «синьо-гранатових» провів зустріч із керівництвом та вирішив залишитися в клубі!

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.