Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 20 квітня 2022, 12:40
189
0

Оптимальні стратегії ставок на аутсайдерів у настільному тенісі

Що і як слід робити, щоб підвищити свої шанси на успіх?

| Оновлено 20 квітня 2022, 12:40
189
0
Оптимальні стратегії ставок на аутсайдерів у настільному тенісі

У світі настільного тенісу вистачає матчів на щоденній основі. І на цьому можна намагатися заробити, знаходячи матчі із явними аутсайдерами. Але цього мало - потрібно ще й дотримуватися повноцінної стратегії.

Немає спеціальних та ефективних ігрових тактик

Настільний теніс все ж таки не найпопулярніший вид спорту. Так що ставлячи на аутсайдерів у пінг-понгу, доведеться використовувати стандартні варіанти, що базуються на математиці, на тих класичних видах стратегій, що прийшли зі сфери казино.

Непогано може працювати "плюсова фора"

У цьому випадку ставка робиться на матч із фаворитом та аутсайдером у "лайв-режимі". При цьому гравець намагається вгадати хто скільки візьме партій. Але потрібно обов'язково підготуватися, зупинившись на матчі, де бере участь андердог, що досить впертий і не так поступається у класі. Оскільки рахунок у настільному тенісі ведуть до 11 очок, або до різниці в 2 бали, вибирається поєдинок з коефіцієнтом на загальну перемогу фаворита в рамках 1,25-1,5, а плюсова фора за коефіцієнт 2 на його супротивника тримається між 3,5 та 4,5. Тоді робиться ставка на аутсайдера в 1-му сеті при форі "+4,5". При проході парі варто зупинитися та перейти на новий матч. При поразці – перемикаються на "Догон".

"Догон" у ставці на аутсайдера у настільному тенісі

Знову розміщується ставку на аутсайдера з форою "+4,5", але вже у 2-й партії, та зі збільшенням суми парі у 1,5 раза. Навіть якщо не вийде – процедура повторюватиметься до перемоги. Але, головне, добре аналізувати ігри та готувати ставки, щоб не "злити" банк.

Стратегія на точний рахунок

Тут необхідно намагатися ловити варіанти, де лідер розгромить противника 3-0. Також вибираються поєдинки, де на одного з тенісистів можна ставити під 1,2, з матчів, де регламент потребує успіху у вигляді трьох перемог. Якщо аналіз та перегляд поєдинку показує, що у опонента фаворита немає особливих шансів, і що він навряд чи зачепить навіть сет, вибирається варіант "3-0" - подібні завжди оцінюються вище за коефіцієнт 2,0. Таке парі можна повторити 3-4 рази на день, і навіть якщо "зайде" хоча б половина, день можна буде закрити з прибутком.

Потрібна також правильна фінансова стратегія

Вважається, що для таких ставок підійдуть ігри системою флет, або з фіксованим відсотком від банку. Це дозволяє раціонально інвестувати кошти та стабілізувати отримання прибутку за утримання ризику на максимально низькому рівні.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.