Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 квітня 2022, 07:28
1470
0

Рустам ХУДЖАМОВ: «За будь-якою дією чи рішенням щось стоїть»

Екс-воротар прокоментував інцидент між «Динамо» та УАФ

| Оновлено 19 квітня 2022, 07:28
1470
0
Рустам ХУДЖАМОВ: «За будь-якою дією чи рішенням щось стоїть»
Getty Images/Global Images Ukraine. Рустам Худжамов

Колишній голкіпер національної збірної України Рустам Худжамов прокоментував інцидент між «Динамо» та УФА, викликаний небажанням керівництва київського клубу відпускати своїх футболістів у розташування збірної України для підготовки до стикових матчів кваліфікації на ЧС 2022 та Ліги націй у визначені терміни.

«Мені здається, якщо відпустять тих футболістів, які є у списку Петракова, то може не захочуть приходити глядачі на благодійні матчі.

Я не знаю, не хочу ніколи думати погано про людей, поки я в чомусь не переконаюся або не отримаю додаткову інформацію. І в цій ситуації, можливо, вони хочуть, щоб приходили вболівальники, українці, які перебувають у тих містах, де вони гратимуть, щоби просто дивитись на цих зірок - футболістів. Можливо, це пов'язано із цим. Подивимося, може з'явитися додаткова інформація, тоді розумітимемо.

Значить це не просто так, можливо є якісь дії, про які широкому загалу не потрібно знати. За будь-якою дією чи рішенням щось стоїть», - сказав Худжамов.

Зазначимо, що ця ситуація сьогодні ввечері була врегульована після телефонної розмови власника «Динамо» Ігоря Суркіса та президента УАФ Андрія Павелка.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.