Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 квітня 2022, 02:51
16103
1

Сергій СИДОРЧУК: «Ми їдемо до збірної. Зрада скасовується»

Капітан «Динамо» незабаром приєднається до національної команди

| Оновлено 19 квітня 2022, 02:51
16103
1
Сергій СИДОРЧУК: «Ми їдемо до збірної. Зрада скасовується»
ФК Динамо Київ

Півзахисник «Динамо» Сергій Сидорчук прокоментував конфлікт між його клубом і УАФ. 18 квітня стало відомо, що гравці київської команди приєднаються до збірної 3 травня.

«Звісно, я та всі наші збірники дуже засмученні. Вважаю, сталося певне непорозуміння між УАФ та «Динамо». В нашому футболі це, на жаль, звичайна ситуація. Я би назвав це робочими моментами. Такі були і раніше, але зараз діалог між клубом та збірною виставили на загал. Це не зовсім правильно під час війни. Гадаю, що всі би порозумілися, як і завжди. Це порозуміння вже є.

Як вирішилася ситуація? Так, як і повинна була — ми їдемо в збірну. Знаю, що на прохання Шахтаря початок збору зміщений на 2 травня. Динамівці, наскільки мені відомо, приїдуть наступного дня.

Не один раз спілкувалися із Петраковим. Не хвилюйтесь, все добре. Всі динамівці просто мріють про те, щоб разом зі збірною України потрапити на чемпіонат світу. Це наша спільна мета, особливо в такий час. Ми завжди з величезним бажанням приїздили до лав національної команди.

До речі, в мене є, як мені здається, чудова ідея. Закрити цю тему, а також наш благодійний тур матчем… «Динамо» — «Шахтар». Його можна зіграти в Словенії. Там зберуться тренери клубів та збірної і всі потиснуть один одному руки. Гадаю, буде хороший спаринг», - сказав Сидорчук.

Оцініть матеріал
(149)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Hg
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил