Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 квітня 2022, 20:24
4394
4

ФРАНКОВ: «Навіщо збірний місяць у бірюльки грати без основного складу?»

Журналіст вважає, що така помилка повторювалася напередодні двох Євро

| Оновлено 18 квітня 2022, 20:24
4394
4
ФРАНКОВ: «Навіщо збірний місяць у бірюльки грати без основного складу?»
Telegram. Артем Франков

Футбольний журналіст Артем Франков прокоментував конфлікт, який виник через те, що керівництво київського «Динамо» відмовилося достроково відпускати своїх гравців у розташування збірної України на збори в травні перед матчами кваліфікації ЧС-2022:

«Ігорю Суркісу найпростіше було б погодитися з псевдонародним криком (до якого не забарилися приєднатися фанати «Динамо»; з приводу ролі народу хотілося б почути конкретніше, однак – мерсі, але це неможливо), скинути гравців на ФФУ і не починати жодного з'ясування відносин. Тим часом він просто хоче знати: навіщо?

Нічого більше, я ще раз наголошую: це не патріотична, а конкретно футбольна проблема – як підготувати гравців та команду в екстрених обставинах. Поки ви не відвернетесь від чисто демагогічного «Інтереси збірної понад усе», розмови не вдасться. А хто вам сказав, що інтереси збірної саме такі й більш ніякі?

Хто і чим відповість, що збірну України правильно зібрати саме 29 квітня та грати у бірюльки без основного складу? А ми не проходили цього напередодні як мінімум двох Євро?! Чи є найменші підтвердження такого позитивного досвіду і того, що «Петракову видніше, як готувати»?! Побачили б програму підготовки – було б набагато легше розмовляти.

Слухайте, а взагалі до всіх доходить, що провідних гравців збірної не буде в ній до кінця травня? І тому підготовка – поняття дуже відносне?! Бачу, бачу, ніяк не доходить. Хлопці, про жодні матчі збірної в «повному» складі мови немає!»

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
uzmash
Перший тверезий голос. Поки не приїдуть легіонери немає сенсу збирати гравців, хіба що пиз..лка хоче розбалансувати Динамо на догоду розваленим кротам
u6464u
А что ж ты язык в жопу засунул когда перед евро Шева сборную собирал, ну как можно после этого ,этого человека назвать.
ss2000
Еще один "гений" уверенный что он разбирается в футболе лучше главного тренера.
ALKOSruLKA
О, виліз любитель совка... Я думав, він на рассєю втік....