Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1154
0

Сергій ЯВОРСЬКИЙ: «Ці істоти не можуть називатися людьми»

Захисник «Ворскли» – про віроломне вторгнення орків в Україну

Сергій ЯВОРСЬКИЙ: «Ці істоти не можуть називатися людьми»
ФК Ворскла. Сергій Яворський

Захисник «Ворскли» Сергій Яворський – про віроломне вторгнення орків в Україну.

«24 лютого ми мали зібратися на базі. А вже 27 лютого повинні були приймати вдома Верес. Збиралися працювати у звичному графіку, натомість прокинулися зранку під звуки сирени. Спершу перелякалися. Потім нас зібрали на стадіоні, провели нараду і вирішили тимчасово не тренуватися.

У 2014-му теж все починалося схожим чином. Тепер я також перебував у шоковому стані і просто не міг повірити у те, що відбувається. Як і більшість людей, вважав, що у 21 столітті повномасштабної війни у Європі бути не може. У 2014-му ми також спали в коридорі, також ховалися від обстрілів. Пригадую людей з автоматами, які ходили під вікнами. Однак у Маріуполі не було вибухів ракет і завершилося все дуже швидко.

Поняття «аполітичність» – це дурня, це неправильно. Політика завжди крокувала поруч зі спортом. Ти представляєш своє місто, свою країну – а це вже політичні елементи. Судження про те, що спортсмен перебуває поза політикою – хибне.

Ці істоти не можуть називатися людьми. Те, що відбувалося в Бучі та інших містах – на таке навіть звірі в лісі не здатні. Будь-яке лайливе слово, яке ми застосуємо до них, вважатиметься компліментом».

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.