Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 16 квітня 2022, 22:41
4412
0

Дар'я БЛАШКО: «Зміни у федерації в будь-якому випадку назрівали»

Українська біатлоністка – про звільнення Володимира Бринзака з посади президента ФБУ

| Оновлено 16 квітня 2022, 22:41
4412
0
Дар'я БЛАШКО: «Зміни у федерації в будь-якому випадку назрівали»
Андрій Іванов. Дар'я Блашко

26-річна біатлоністка збірної України Дар'я Блашко розповіла про своє ставлення до протестних настроїв у команді, а також поділилася своєю думкою щодо того, чи назріли зміни у Федерації:

«Чесно кажучи, я не підтримую цей бунт, тому що зараз не той час, коли потрібно шукати якісь проблеми. Зараз, навпаки, потрібно об'єднуватися, щоб їх вирішувати. Зараз у всіх багато емоцій насправді. Думаю, що цей бунт ніхто не планував, а більше зіграли емоції, тому що всі на межі.
Можу навіть сказати за своїм станом, коли я була в Чернігові, і зараз, коли я в Словенії - це дві різні людини. Емоції накладають величезний відбиток, ти злишся, грають гормони. Вважаю, що зараз не той час, коли потрібно радикально підходити до всіх питань, тому що можна наробити багато помилок.

Також хочу відзначити, що які б не були стосунки у спортсменів з Бринзаком, він багато всім допомагав з житлом, з доплатами, з іншими абсолютно різними питаннями. Напевно, 95 відсотків спортсменів зверталися до Володимира Михайловича зі своїми проблемами, і він, як міг, їх вирішував. Так, у всіх є косяки, бувають різні моменти, але тим не менш, потрібно пам'ятати, що питання вирішувалися. І біатлон за час Бринзака став один з передових видів спорту.

Так, зміни в будь-якому випадку повинні були відбутися. Ніхто не вічний, але це можна було б вирішити м'якшими шляхами. Але сталося, як сталося, зараз потрібно вирулювати з ситуації. Емоції вщухають, залишається холодна голова, яка потрібна для прийняття рішень.

Зміни в будь-якому випадку назрівали. У нас вийшли дві поспіль безмедальні Олімпіади, хоча в Пекіні результати були трохи кращі, ніж 4 роки тому. Але всі ми знаємо, які були проблеми по ходу сезону. У будь-якому випадку, я не думаю, що ці зміни були б настільки радикальні, можна було підготувати якусь людину на посаду голови Федерації, щоб він вже прийшов з розумінням всіх процесів. Але зараз ми бачимо, що під час війни радикальні рішення приймаються не тільки в Федерації біатлону, але і у всій країні. Зараз всі рішення - або біле, або чорне - іншого не дано.

У будь-якому випадку, я думаю, що збори у нас будуть, підготовка стартує з кінця травня. Десь від початку травня ми починаємо самі тренуватися, щоб приїхати на перший збір в оптимальному стані. Звичайно, деякі зараз не мають умов для підготовки, багато хто не може виїхати. А так складно сказати, що нас чекає в майбутньому - назріває зміна поколінь, як воно пройде, складно прогнозувати. Що стосується тренерів, я теж не знаю, хто очолить команду, хто залишиться, а хто піде», - сказала Блашко.

Джерело XSport
Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хацкевич розповів, чи були в Яремчука проблеми з режимом та алкоголем
Футбол | 28 березня 2024, 14:52 2
Хацкевич розповів, чи були в Яремчука проблеми з режимом та алкоголем

Колишній головний тренер «Динамо» вважає Романа найпрофесійнішим футболістом з тих, кого він бачив

Чемпіонат України. Юлія Городна – найкраща в гонці переслідування
Біатлон | 24 березня 2024, 14:21 1
Чемпіонат України. Юлія Городна – найкраща в гонці переслідування

Анастасія Меркушина та Петренко не вийшли на старт

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.