Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

ITF
| Оновлено 27 квітня 2022, 17:46
1807
3

Даяна ЯСТРЕМСЬКА: «Перша думка після поразки – хочеться себе вбити»

Українська тенісистка – про поразку від Елісон Ріск

| Оновлено 27 квітня 2022, 17:46
1807
3
Даяна ЯСТРЕМСЬКА: «Перша думка після поразки – хочеться себе вбити»
Getty Images/Global Images Ukraine. Даяна Ястремська

Українська тенісистка Даяна Ястремська прокоментувала поразку від Елісон Ріск в Кубку Біллі Джин Кінг:

«Моєю першою думкою після поразки було те, що мені хочеться вбити себе зараз. На таких турнірах важливим є кожен матч, завжди дуже багато емоцій. Особливо зараз, коли в Україні таке відбувається, ти маєш екстра-мотивацію перемогти, перемогти для України. Це дуже важко, тому що ти граєш проти американок, глядачі вболівають за обидві команди, твоя збірна вболіває за тебе з лавки, всі дуже нервують, ти сам тиснеш на себе додатково.

Я навіть не пам'ятаю, яким був рахунок на тай-брейку в першому сеті. Кожне очко, яке ми грали, це було щось. Я навіть не знаю, як це описати словами. Сетболи були то в мене, то в неї. Коли програєш, то намагаєшся максимально викластись. Коли виграєш, то тиску більше, ти намагаєшся грати дуже обережно. Але це не мій варіант.

Якщо я граю акуратно, коли маю шанси, тоді сама на себе тисну і починаю програвати. Напевно, мені знадобиться цілий день, що вам пояснити, що відбувалося в цьому матчі. Загалом, я вважаю, це був досить хороший поєдинок. Я докладала всіх зусиль. Сумно, що я програла, але мені також сподобалося грати тут».

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Василий Гредюшкин
При уменьшении вредных привычек ( исправление прически . козырька .запасного мячика подтягивания носков и т д ) будет возрастать качество.И еще если мяч летит за корт сделай шаг назад.
Maxcrimea10
Даяна, бросай эти глупости, играла ведь неплохо, видно было, что эмоции очень мешают. Тебе нужна переоценка своих карьерных ожиданий и тренер-психолог
VitosKH
Спой лучше