Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 14 квітня 2022, 10:36
6355
2

Дружина Усика: «Родичі з Криму приїхали 23 лютого і залишилися з нами»

Війна стала шоком для багатьох людей

| Оновлено 14 квітня 2022, 10:36
6355
2
Дружина Усика: «Родичі з Криму приїхали 23 лютого і залишилися з нами»
Instagram. Катерина Усик

Дружина Олександра Усика Катерина розповіла про приїзд родичів та друзів із Криму за день до початку повномасштабної війни.

«Чесно скажу, що, дякувати Богу, мої близькі, мої батьки, мій брат, мої куми — вони приїхали 23 лютого на день народження моєї дитини. Вони з нами залишилися. Тобто ці люди, вони не могли повірити взагалі, що таке відбувається. Бо ніби все одно, живучи в Криму, там вливається у вуха своя інформація, пропаганда, однозначно. Показують новини 24/7, люди їх дивляться. Їх реально люди дивляться. Я сама років 8 уже не дивилася жодних новин. Мені вистачило чотирнадцятого року, Майдану, коли я була просто у стресі. На той момент я жила у Криму і мені здавалося, що в Україні просто випалена земля. Це так транслювали російські ЗМІ ситуацію на Майдані.

Коли я приїхала в Україну, я зрозуміла, що все набагато легше, простіше і неправду говорять людям. Мої родичі були трохи приголомшені. Не те що трохи. Вони були шоковані. Нині вони з нами, у Крим вони поки що не збираються. Вони шоковані, що сказати. Друзі наші у Криму. Я намагалася довести, я записувала якісь відео, що Крим, як так, ми стільки років прожили з Україною», - сказала Катерина.

Оцініть матеріал
(37)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
WSAD4
8 років не могла зрозуміти , що ж то коїться в Україні! Сука перекрашена !!