Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 13 квітня 2022, 16:37
36125
13

Дружина Усика: Повєткін розповідав Сашкові, що у нас в Україні щось не так

Катерина Усик – про російського «вітязя»

| Оновлено 13 квітня 2022, 16:37
36125
13
Дружина Усика: Повєткін розповідав Сашкові, що у нас в Україні щось не так
Getty Images/Global Images Ukraine

Дружина Олександра Усика Катерина розповіла про спілкування чоловіка з відомим російським суперважковаговиком Олександром Повєткіним.

«Я скажу так, що є адекватні боксери, і у російському світі вони теж є. Те, що Повєткін почав щось там розповідати, він не розуміє взагалі нічого. Повєткін Сашкові почав дзвонити, розповідати якісь історії, що щось не так у вас, щось вам здається. Тобто, як він може знати взагалі, що у нас?

І плюс багато хто відморозився, не підтримав взагалі, нічого не написав. Тобто у мирний час були дзвінки якісь, братернє серце, те, те. Зараз дивлюся — яке братнє серце, Боже мій? Все, війна розкрила всі карти, всіх людей. Боксери, не боксери – просто всіх. На жаль, такою ціною — це просто жах, але всі показали люди, хто є хто, і це, напевно, мало статися», - сказала Катерина.

Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
WSAD4
Що мало статися, єкатєріна?! Мало статися бомбардування , вбивства та руйнування всього українського 24.02.2022 щоб ти козломорда зі своїм через"А" зрозуміла що війна почалася 2014 року ?!!СУКА ПЕРЕКРАШЕНА !!!
Bohdan
Повєткіну промили мозги в росіі, він нічого не розуміє, або не хоче розуміти, але що ти з чоловіком розумієш, коли в Украіні підтримуєш УПЦ московського патріархату.
WladWest
Только дураки учатся на своем ( в данном случае кровавом ) опыте.
Валерий Самурайченко
Вот и нашли главного виноватца.... Не там ищите , господа....
Mansity777
Нічого не міняється, гидко читати, Українці… Що ви тут обсипаєте гряззю брат брата??? Половина пише на не рідній мові, на расійській, зато патріоти. Зробіть хотя б щось крім тупих коментарів… не можете воювати , приймайте біженців, занімайтеся волонтерством, допомагайте хоть якось , а не сріть навколо себе…
Владимир Копяк
То, что мы имеем сейчас - это результат трусливой политики нашего руководства страны в начале 2014 года, какие-то надежды на то, что с расейскими "братьями" сможем договориться...Дали бы по мозгам тогда этим гиркиным, мозговым и прочим залетным ублюдкам, не имели бы сегодня этой страшной войны. Не дай Бог, чтобы и сегодня не повторился 2014 на переговорах в Турции, там же собрались решалы, которые по другому не умеют договариваться.