Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
1234
1

Дієго СІМЕОНЕ: «Пишаюся тим, чого ми досягли»

Реакція головного тренера та гравців «Атлетіко» на виліт із Ліги чемпіонів

Дієго СІМЕОНЕ: «Пишаюся тим, чого ми досягли»
Getty Images/Global Images Ukraine

Головний тренер мадридського «Атлетіко» Дієго Сімеоне прокоментував результат матчу проти «Манчестер Сіті» (0:0), після якого «матрацники» вибули з поточного розіграшу Ліги чемпіонів.

«Пишаюся тим, чого ми досягли. Уболівальники були дивовижні, гнали команду вперед і створювали шум, коли ми були близькі до перемоги. Немає сумнівів, що вболівальники також пишаються тим, як ми боролися. Це найголовніше. Як би ти не грав у футбол, ти б'єшся на полі. Єдине, нам не вдалося перемогти, а зрештою тільки це має значення».

Результат зустрічі також прокоментував капітан «Атлетіко» Коке:

«Я пишаюся своїми партнерами по команді та всіма нашими вболівальниками. Домагаючись права грати у цьому турнірі на такому високому рівні, ми були голодними до перемог та спрямованими до них. Тепер ми маємо право пишатися тим, чого щойно намагалися досягти, але... Ми не зуміли пробитися до півфіналу».

А ось думка голкіпера мадридського клубу Яна Облака:

«Ми віддали всі сили та могли перемогти. У першій грі вони були набагато сильніші за нас - у цьому матчі ми зіграли краще. У двох матчах у нас було більше моментів, аніж у них, але нам не вдалося їх реалізувати. Наші вболівальники нас здорово підтримували. Вони нам дуже допомогли. Я думаю, це протистояння могло скластися успішно для нас, якби ми продовжили його ще на 30 хвилин. Нам нема в чому собі дорікнути. Ми виклалися на всі сто відсотків. Ми багато чого досягнемо, якщо продовжимо грати на рівні цього матчу. Дуже шкода, що ми не пройшли далі. Це боляче. Я справді вважаю, що ми провели гарний матч. Ми заслуговували на більше».

Джерело УЄФА
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zzg77
Футбол в исполнении Атлетико больше напоминал регби! Самое ужасное, что судьи стали закрывать глаза на постоянные грубости, трактуя их как жёсткую борьбу.