Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 липня 2023, 22:25
12873
5

Юрій ВЕРНИДУБ: «Рафаїлов - хвора людина»

Екс-наставник «Зорі» - про колишнього генерального директора клубу

| Оновлено 04 липня 2023, 22:25
12873
5
Юрій ВЕРНИДУБ: «Рафаїлов - хвора людина»
ФК Зоря. Юрій Вернидуб

Юрій Вернидуб, який зараз служить в лавах ЗСУ, серйозно пройшовся по Рафаїлову, який сидить в росії і розказує, що орки прийшли нас звільняти.

«Я прочитав його пости і випав в повний осад. Це хвора людина. КДБіст, чи хто він там. Комуністичний партійний працівник. Хвора, стара людина, у якої ні розуму, нічого. Це не людина. Це біомаса, яка в Україні заробила те, що має. Скільки він грошей вкрав у тієї ж «Зорі»? Побудував собі хрін знає що, а зараз таке говорить. Просто хвора людина.

А коли він прийшов в команду, то не знав, скільки на полі має знаходитися футболістів. Він раніше працював у міні-футболі. Якось замовив нам автобус на виїзд всього на 20 осіб. Хвора людина, що тут можна говорити. 18 – це тільки футболісти. А скільки ще персоналу. Довелося додатково замовляти Sprinter.

А потім він подумав: все добре, чому не вкрасти? Там вкрав, там вкрав. Нормально накрав – будиночок в Геленджику, квартирка в Краснодарі. Зять, син – всіх забезпечив. Тому його й поперли.

Спочатку він там щось про мене розказував. Я за кожну копійку можу відзвітуватися перед президентом клубу і будь-яким футболістом. Заборгованості переді мною отримав в останню чергу, коли вже пішов з команди. Тому я спокійно до цього ставлюся і навіть не хочу про нього говорити. Про таких індивідуумів краще не говорити», - сказав Вернидуб.

Оцініть матеріал
(81)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Україна – Грузія – 1:0. Супергол Мудрика і перша перемога в ЛН! Відеоогляд
Футбол | 12 жовтня 2024, 00:26 0
Україна – Грузія – 1:0. Супергол Мудрика і перша перемога в ЛН! Відеоогляд

Дивіться найцікавіші моменти матчу синьо-жовтих

Таблиці Ліги націй. На якому місці Україна після перемоги над Грузією?
Футбол | 12 жовтня 2024, 06:23 1
Таблиці Ліги націй. На якому місці Україна після перемоги над Грузією?

Українська команда виграла у лідера групи завдяки голу Михайла Мудрика

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Человек с большим сердцем! Даже не беру в учет его тренерские заслуги, особенно с мертвым Шерифом, который при его руководстве начал обыгрывать даже Реал Мадрид. Я о другом! Я на пальцах одной руки могу пересчитать людей из спорта, которые вернулись на родину и стали ее защищать! Хотя мог бы себе спокойно "поддерживать" Украину и из Молдовы. 
Просто респектище Юрию!!!
PETP0
Вернідуб - справжній козак! Кращий і як тренер, і як людина!
Yura Юрий
Очень бы хотел , что бы дядя Юра сборную нашу тренировал. Все таки тренер это собирательный образ, и если Петраков еще в футболе шарит, то в команде он не авторитет, дисциплины нет, на публике/в прессе -клоун. А Вернидуб , и стратег и лидер и Человечище.
Vladimir Liashenko
Ми, боліли Шахтаря, це давно помітили, коли зрадник Рафаілов почав роздмухувати ворожнечу між українськими клубами-лідерами нашого чемпіонату, на догоду кацапстану.
Face Control
Давно известный факт.