Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 13 квітня 2022, 12:59
57
0

Види контор за критерієм маржі, що вони застосовують

Букмекер можна розділити на кілька видів, залежно від різних причин

| Оновлено 13 квітня 2022, 12:59
57
0
Види контор за критерієм маржі, що вони застосовують

Букмекер можна розділити на кілька видів, залежно від різних причин. До одним із найважливіших критеріїв відносять ту маржу, що застосовують контори. Так, всі компанії можна поділити на 2 основні види.

Низькомаржинальна букмекерська контора

Це букмекер, який планує свої коефіцієнти, закладаючи у них низьку маржу - той відсоток, який відрізняє запропоноване котирування від розрахункової ймовірності. Як правило, до таких букмекерів відносять тих, хто задовольняється плановим доходом на рівні не вище 4, або 2 відсотків. Відповідно, такі контори пропонують максимально високі коефіцієнти в усьому світі беттинга – адже ці відсотки переносяться у виставлені в лінії коефіцієнти. Серед топових букмекерів з такою політикою вироблять Sbobet, маловідомий у нас, але популярний в Азії, а також Pinnacle, що активно працює на європейському і північноамериканському ринку.

Плюси та недоліки низькомаржинальних контор

Букмекери з такою політикою формування ставок зазвичай мають досить вузький розпис. Маючи не так багато пар для контролю, компанії намагаються робити все, щоби врівноважувати суми на протилежних результатах. А вже на "лайві" у таких бетторів може бути занадто бідний, особливо по нинішньому рівні вимог з боку клієнтів, вибір ставок. З іншого боку, багатьом подобається те, що такий вид букмекерських контор відрізняється максимальними ставками. Понад те, вони мають традиції знижувати максимуми сум парі. Тож саме з ними найчастіше працюють професійні гравці. А також у лініях намагаються знайти потрібні собі варіанти та "вилочники".

Фундаментальна букмекерська контора

Вважається букмекером традиційного типу – їх досі більшість. Такі БК закладають у свій розпис середню, а то й високу маржу. Залежність зворотна: що вище остання, то нижчі виставлені коефіцієнти. Ще недавно, за даними експертів, у фундаментальних букмекерських конторах популярною була маржа, що в середньому сягала 7%. Але через зростання конкуренції, особливо в умовах пандемії, та переведення обслуговування в онлайн з економією на операційних витратах цей показник потроху знижується.

Такі контори мають свої переваги - як і недоліки

Багатьом подобаються фундаментальні букмекери за те, що вони пропонують широкий вибір ставок на найрізноманітніших ринках. У тому числі такі компанії останнім часом забезпечили повноцінну можливість робити заклад у "live"-режимі. Професійні гравці теж не уникаючи їх: за такої різноманітності в лініях можна знаходити "слабкі місця" - ті результати, на які запропоновані явно завищені коефіцієнти. З іншого боку, фундаментальні контори не дуже вітають успішних клієнтів, часто знижуючи максимальний розмір парі, а то й заблокувати рахунки.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.