Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 квітня 2022, 11:26
828
0

Марина СТРІЛЕЦЬКА: «Росіяни повинні відчути наш біль»

Якщо вони, звісно, здатні хоч щось відчувати

| Оновлено 13 квітня 2022, 11:26
828
0
Марина СТРІЛЕЦЬКА: «Росіяни повинні відчути наш біль»
Getty Images/Global Images Ukraine. Марина Стрелецька

Українська арбітриня Марина Стрілецька розповіла про те, як почала отримувати призначення на матчі у Швейцарії, спілкування з Катериною Монзуль, а також висловилася про санкції проти російських футболістів та суддів.

«Лучано Лучі написав листа до Швейцарської федерації футболу і попросив, щоб мені давали якісь ігри. У попередню суботу я мала гру третього дивізіону, це як наша Друга ліга. У них тут трохи інша система, вони призначають на цілий місяць. Тож до кінця місяця я кожного вікенду маю гру.

Каті Монзуль зараз дуже важко морально. Я розмовляю з нею кожен день і бачу, як їй складно. Може через те, що в неї там батьки, може тому, що Харків сильно бомбардують. Бачила на відео зруйнований Харків, це жах. 

росіяни повинні відчути наш біль. Я дійсно рада та дуже дякую УЄФА та ФІФА за те, що всі російські команди та арбітри зараз не мають змоги ні судити, ні грати. Вони кажуть: «Ми поза політикою». Але ви вибрали цього президента, ви за нього. Тому ви повинні хоч якось зрозуміти, що ви вигнанці, хоч і не відчуваєте, що у вас помирає дружина, дитина або чоловік. 

Наш народ дійсно незламний, я це бачу вже більше місяця. Я хочу, щоб усі ми трималися, та одного дня зустрілися, випили по келиху шампанського за перемогу. Тримаймося, все буде Україна. Слава Україні!» - сказала Стрілецька.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.