Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Реал Мадрид
12.04.2022 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 3:1 2 : 3
Ліга чемпіонів
| Оновлено 13 квітня 2022, 04:57
2064
0

Карло АНЧЕЛОТТІ: «Важко пояснити цю магію. Але вона допомагає»

Хавбек «Реала» Лука Модрич визнаний найкращим гравцем матчу 1/4 фіналу ЛЧ

| Оновлено 13 квітня 2022, 04:57
2064
0
Карло АНЧЕЛОТТІ: «Важко пояснити цю магію. Але вона допомагає»
УЄФА. Карло Анчелотті

Головний тренер «Реала» Карло Анчелотті прокоментував перемогу у двоматчевому протистоянні 1/4 фіналу Ліги чемпіонів проти «Челсі» (3:1, 2:3 д.ч.):

«Матч був важким. Ми ще до гри знали, що таким він вийде. А під час поєдинку все стало складніше. Ми не заслуговували на 0:2, але пропустили зі стандарту. Нам не вистачало Едера Мілітао. У команди не було прагнення забивати у першому таймі. Це правда. І за рахунку 0:2 ми мали проблеми, тому що гравці потрапили в психологічну яму. Але магія цього стадіону допомагає гравцям та команді не здаватися. Як це ще пояснити?

Мені жодного разу не здалося, що матч програли. Було важко, але на Бернабеу матчі ніколи не закінчуються до фінального свистка. Важко пояснити цю магію. Але ж вона допомагає. Вона допомогла Карвахалю добре зіграти у центрі оборони та допомогла команді знайти сили для виходу до півфіналу.

Родріго здатний вирішувати результати матчів. Він багато разів це робив – проти «ПСЖ» і сьогодні. Він молодий гравець, важливий гравець, якому потрібен час, щоб стати ще кращим, але вже зараз я дуже ним задоволений».

Захисник «Реала» Начо:

«Просто неймовірно! Один із тих самих вечорів на Сантьяго Бернабеу. Це протистояння вийшло дуже складним. Багато чого було схоже на битву з «ПСЖ» у минулому колі. Коли переживаєш такий вечір на Бернабеу, то мурашки біжать по шкірі. Нам потрібно працювати над багатьма аспектами, особливо над дебютом матчів. Але це «Реал» – нас з дитинства вчать, що ніколи не можна здаватися».

Півзахисник «Реала» Лука Модрич:

«В це важко повірити. Ми були за бортом турніру, доки не вдалося розмочити рахунок. Не можу сказати, що ми провели поганий матч, але «Челсі» чудово користувався своїми шансами та забивав голи. Навіть після поєдинку у Лондоні ми знали, що буде важко. Для мене це найскладніший опонент».

Півзахисник «Реала» Лука Модрича визнаний найкращим гравцем матчу. Представник групи технічних спостерігачів УЄФА так прокоментував це рішення:

«Він дуже впливав на контроль «Реалом» центру поля і був плацдармом для початку атак, а також відіграв ключову роль при підборах м'яча в обороні. Нарешті, його гольова передача на хід Родріго була просто вражаючою».

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.