Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 12 квітня 2022, 13:39
100
0

Вірняки – чому на них потрібно ставити з обережністю

Що таке «верняки» і чим вони небезпечні?

| Оновлено 12 квітня 2022, 13:39
100
0
Вірняки – чому на них потрібно ставити з обережністю

Гра на ставках – дуже специфічне середовище. У ній багато своїх термінів та понять. І, звичайно ж, той, хто хоче досягати успіху, особливо стабільного, повинен усім цим словником опанувати і, головне, зрозуміти сенс. Але, крім справді цікавих та важливих слів, гравці користуються і різним "сміттям", ускладнюючи життя і собі, та іншим. Одне з понять, яке не обіцяє нічого хорошого - "верняк".

Сенс слова більш ніж зрозумілий

Багато термінів прийшли до нас із англійської мови. Але не "верняк" (хоча і на Заході є аналогічний за змістом вираз, і не один). Слово означає, що гравець впевнений повністю, на всі 100%, що ця його ставка точно зіграє. І така впевненість вкрай небезпечна. Адже взагалі ні в чому неможливо бути впевненим настільки, а тим більше у тому, що стосується спорту, що ґрунтується на факторі випадковості.

Навіть найнижчі коефіцієнти не завжди означають, що так все закінчиться.

Котирування відображають спочатку лише загальне розміщення сил. Але при цьому не варто забувати, що букмекери закладають у лінію свою маржу, і реальне співвідношення ймовірностей інше. Кожен назве випадки, навіть навскідку, коли беззастережний лідер програвав аутсайдеру. А щоб ставка на нього "згоріла", адже достатньо і нічиєї.

Ставки на лідерів досить складно зробити вигідними

Як правило, на перемогу таких команд виставляють скромні коефіцієнти – 1,4, а то й 1,1 (і це далеко не межа). Безперечно, більшість матчів завершується такими перемогами. Але якщо використовується коефіцієнт на рівні 1,2, і при цьому Ваш клуб припустився осічки і просто не виграв (наприклад, аутсайдер уперся і вистояв на 0-0, або йому вдалося забити в разовій контратаці). Тоді, щоб просто такими ж парі компенсувати програні гроші, потрібно буде 5 разів повторити ставку – і незмінно успішно. Математика підкаже, що швидше буде нова осічка, нехай не в 1-2 грі, але в 3-4... І ситуація лише погіршується.

Чи це означає, що подібні ігри потрібно ігнорувати?

Звичайно ні - просто потрібно розумно користуватися подібними матчами. Наприклад, взяти не просто перемогу, але з форою "-1 гол" у фаворита: ризик програти буде такий самий, а потенційний дохід уже вищий. Альтернатива – використовувати такі зустрічі для створення експресу. Вже 3 події з коефіцієнтом 1,25 разом, помножившись у мульти-ставці, майже подвоюють первісну суму. Головне - не зловживати і не включати в 1 прогноз більше 3-4 таких елементів.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

СРНА: «В росії є нормальні люди. Якщо щось скажуть... Тут у них важко»
Футбол | 26 квітня 2024, 22:38 42
СРНА: «В росії є нормальні люди. Якщо щось скажуть... Тут у них важко»

Директор «Шахтаря» з футболу розповів про ставлення до сербів та росіян

Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку
Футбол | 26 квітня 2024, 21:16 16
Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку

26 квітня Металіст обіграв Кремінь 2:1 у 6-му турі Першої ліги у Групі вильоту

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.