Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 квітня 2022, 17:57
112711
12

Угорська преса почала цькувати легенду київського Динамо

ЗМІ Угорщини накинулися на Йожефа Сабо

| Оновлено 10 квітня 2022, 17:57
112711
12
Угорська преса почала цькувати легенду київського Динамо
ФК Динамо Киев. Йожеф Сабо

Відомий украінський шоумен і ведучий Петро Мага розповів про компанію цькування колишнього тренера збірної України та «Динамо» Йожефа Сабо в угорських ЗМІ після того як Сабо відмовився з ними спілкуватися і сказав, що йому соромно бути угорцем.
 
«Сьогодні угорська преса накинулася зі всіх боків на легенду київського «Динамо», українського та радянського футболу — Йожефа Сабо.
 
Їм, бачте, не сподобалося, що чотириразовий чемпіон СРСР вболіває за свою Батьківщину, переживаючи разом з нею жахіття війни. Що йому нестерпно болить і зомбованість тих, з ким довелося грати в одній збірній однієї шостої частини планети, і що він не може поділити позицію керманича своєї історичної батьківщини — Угорщини. Бо коли лідер країни ЄС вимагає доказів, що різня в Бучі не була інсценуванням, то залишатися осторонь людина з темпераментом Йожефа Сабо і його загостренним відчуттям справедливості просто не може!
 
Ще не було жодної війни, де за версією москалів не різали самі себе поляки і грузини, сирійці і пуштуни, українці і чеченці. І кожного разу ця версія стає основним наративом російського електорату.
 
Але коли лідер країни ЄС (єдиний) вимагає доказів того, що наші спецслужби не ґвалтували померлих і не розкидували трупи — це вже патологія рабської натури. І цинізму…
 
Не треба думати, що пан Орбан — поганий прем'єр-міністр. Якби це було так, його б не обирали раз за разом. Розчарування у угорського народу прийде лише тоді, коли відімре ресурсна цицька, до якої Віктор приклав свою країну. І став заручником цієї залежності.
 
А Йожеф Сабо — угорець, який є гордістю українського народу. Як і ті угорці, які зараз люто воюють у складі славної 128-ї бригади. І вони, на відміну від оточення Орбана, бачили понівечені тіла і відірвані кінцівки, божевілля зґвалтованих і застиглий жах у очах закатованих.
 
Тому, панове, закрийте писок від нашої ЛЕГЕНДИ!
 
Jóska bácsi! isten éltessen sokáig!» — написев Петро у фейсбуці.

Оцініть матеріал
(413)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Rash VM
как орбан сказал после выборов - что его победу было видно с Луны , не то что с Брюсселя. То резню в Буче видно было с Марса то уж точно, не то что с будапешта(с маленькой). И этот ублюдок орбан заявил , что могла быть инсценировка. Мадяры ху...вые люди( не все конечно). Все станы вокруг них их недолюбливают и это мягко сказано. сербы не исключение...
Sukiyaki
Вспомнился "зрячий" мадьяр  Кашшаи. 
Кстати, после своей, довольно скандальной судейской карьеры,"всплыл", ну надо же, на должности главы департамента судейского комитета кацапии. 
Кто б мог подумать..
Golhrenshtanga
Я так понял что эта страна с тремя танками и с двумя бтр хочет повоевать с Украиной?Это будет самая быстрая война
WladWest
Угры - выходцы с территории современной параши, родичи ханты и манси.
ortomir
Виключити на хрен є Євросоюзу і з нато, перекрити фінансування з того ж самого євросоюзу і перетвориться мадьярія в бомжарію.
Maxcrimea10
Обос*анные европейцы так и будут терпеть венгерских бомжей? На полгода убрать финансирование, ограничить поставки современных товаров и сделать высокой цену транзита нефтегаза для достижения среднеевропейской цены, сразу мнение поменяется
ortomir
После 2 мировой войны в германи была проведена денацификация. Описывать не буду, все прекрасно об этом знают. В других странах - союзниках гитлера этого проведено не было или провели в нкедостаточной мере. И вот результат.
Саша Зардунов
Русский фашизм навсегда войдет в анналы мировой истории.
Кстати, понятия россияне и русские это одно и то же понятие.
Только не надо причислять к русскому фашизму народы России, ну кроме тупых оленеводов