Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 06 квітня 2022, 18:51
621
0

Мірча ЛУЧЕСКУ: «Футбол не повинен зупинятися в Україні»

Наставник «Динамо» - про товариські матчі команди

| Оновлено 06 квітня 2022, 18:51
621
0
Мірча ЛУЧЕСКУ: «Футбол не повинен зупинятися в Україні»
Getty Images/Global Images Ukraine. Мірча Луческу

Головний тренер «Динамо» Київ Мірча Луческу в інтерв’ю італійським ЗМІ розповів про серію благодійних матчів, які планує провести команда:

«Футбол під час війни – це щось жахливе. Під час моєї кар’єри у якості гравця, а потім як менеджера, зі мною траплялося всяке, але я б із задоволенням уник подібного досвіду, тому що це найжахливіше.

Але м’яч може і повинен котитись, навіть коли вибухають бомби. Футбол не повинен зупинятися в Україні, він повинен допомагати нести інформацію людям.

Ми несемо по всьому світу інформацію про трагедію народу, який зазнав нападу, але який не здається. У людей немає їжі і є страх перед бомбами, які падають з неба, але емоції, які може дати тільки футбол, важливі для тих, хто бореться за життя.

Рано чи пізно жах війни зникне. Ми організовуємо товариські зустрічі для збору коштів та відправки в Україну. Спершу ми зіграємо 12 квітня проти варшавської «Легії», але у нас є ще 2-3 матчі, які потрібно підтвердити з «Динамо» Загреб, «Стяуа» і «Сьоном».

Сподіваюся, я також зможу поговорити з Моуріньо і організувати матч у Римі. ПСЖ і «Манчестер Сіті» також повідомили про готовність зіграти».

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.