Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 квітня 2022, 01:28
1722
0

Карлос ДЕ ПЕНА: «Хотів би попрощатися інакше. Бажаю Україні сил»

Гравець перебрався до Бразилії

| Оновлено 03 квітня 2022, 01:28
1722
0
Карлос ДЕ ПЕНА: «Хотів би попрощатися інакше. Бажаю Україні сил»
fcdynamo.kiev.ua

Хавбек Карлос де Пена, який нещодавно залишив «Динамо» та перебрався до бразильського «Інтернасьйоналу», попрощався з Україною.

- Три роки тому я прийшов до «Динамо», все для мене було дуже новим, іншим. Мені це коштувало великих зусиль, але потроху я адаптувався до команди та своїх одноклубників. Були і погані моменти, і дуже хороші. Було багато втрат і багато перемог.

Сьогодні, після стількох прожитих моментів, включаючи Лігу чемпіонів та виграні титули, я маю попрощатися. Я хочу подякувати всім, хто був поряд зі мною з моменту мого приїзду в Україну. Ігорю та Григорію Суркісам, які завжди мені у всьому допомагали, Леоніду Буряку, який був для мене, як батько, всім моїм колегам, які супроводжували мене усі ці роки, людям, які працюють у клубі, які завжди були на зв'язку. А насамперед, я хочу подякувати вболівальникам та українському народу, який мене підтримує.

Я б хотів, щоб прощання було іншим, але я не хочу переставати дякувати від щирого серця за любов. У цей дуже тяжкий час я хочу побажати всій Україні багато сил та солідарності. Дякую, «Динамо», для мене назавжди залишиться гордістю бути частиною твоєї великої історії, - сказав де Пена у своєму зверненні.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.