Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 квітня 2022, 01:18
3925
6

Захисник Ворскли: «99% білорусів розуміють, що Лукашенко несе нісенітниці»

Андрій Бацула нещодавно виступав у Білорусі

| Оновлено 03 квітня 2022, 01:18
3925
6
Захисник Ворскли: «99% білорусів розуміють, що Лукашенко несе нісенітниці»
vorskla.com.ua

Захисник «Ворскли» Андрій Бацула, який досі виступав у Білорусі, упевнений, що звичайні люди не підтримують війну проти України та Олександра Лукашенка.

«Може хтось і боїться сказати. Боїться за свої сім'ї, що його там можуть закрити за слова, перекреслити все, відправити до армії, як там лякають футболістів. Я все це чудово розумію. Я знаю, що, окрім самого Лукашенка та близьких до нього військових, ніхто війну в Україні не підтримує.

Я спокійний, я знаю, що у Білорусі 99% людей розуміють, що Лукашенко несе нісенітниці. Хоч це тішить. Не тішить, що не виходять, але хоч розуміють, хто він такий», - сказав Бацула проєкту ЧестнОК.

Оцініть матеріал
(41)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
GloryUkraine
Якби 99% розуміли, то з території Білорусії не було би ні одної атаки срашистів та ніхто би навіть не згадував про можливість їхньої арміі виступити на боці пуйла проти України.
98Johnson
Неправда ...спілкувався навіть минулого року з багатьма білорусами ...можливо так співпало, але десь 60% підтримують і Лукашенко і дружні відносини з кацапами ...не знаю наскільки змінилося на даний час, але думаю що небагато.
BekXan
Ні і знову ні ! Ні булорусам ні рашистам ніколи не пробачимо !А у білорусів був шанс .А наразі це блювотиння рабське боягузливе яке потім скаже а що ми могли зробити?Ні ! Не пробачимо ніколи !