Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 03 квітня 2022, 13:56
65338
18

Дмитро ПІДРУЧНИЙ: «Мартен і Сімон Фуркади, йдіть н###й»

Український біатлоніст – написав потужний пост про війну

| Оновлено 03 квітня 2022, 13:56
65338
18
Дмитро ПІДРУЧНИЙ: «Мартен і Сімон Фуркади, йдіть н###й»
Instagram. Дмитро Підручний

Український біатлоніст Дмитро Підручний прокоментував інтерв’ю французького біатлоніста Сімона Фуркада російським журналістам, в якому він засудив відсторонення російських та білоруських біатлоністів від змагань.

Я довго не мав змоги писати тут, але вчорашнє інтерв’ю Сімона Фуркада російським журналістам мене сильно обурило. Тому я вирішив все-таки знайти час, щоб висловити свою думку щодо ролі спорту у політиці та війні.

По-перше, Мартен і Сімон Фуркади, йдіть н###й. Надіюся, ваші діти ніколи не відчують той біль, з яким зустрілись українські діти. Діти, які покинули свої домівки, які чули звуки вибухів, які бачили, як їхніх мам ґвалтують, а рідних вбивають.

Мені шкода, що я віддав голос за Мартена в комісію НОК, і що такі великі спортсмени виявились гівняними людьми. Як можна казати, що спорт поза політикою, коли в Москві на концерті на підтримку війни, було чимало спортсменів з літерою Z на одязі? Це вони такі невинні і страждають через владу?

Спорт завжди був маркетинговим інструментом для будь-якої країни, тому фраза «спорт поза політикою» ніколи не була для мене об’єктивною, а зараз тим паче.

Від початку війни мені написав лише один спортсмен із росії, який сказав, що йому соромно за те, що робить його країна, але він боїться за себе та свою сім’ю і тому не озвучує підтримку публічно.

Для мене мовчання російських і білоруських спортсменів означає те, що вони зробили свій вибір на підтримку війни. Мені зовсім не шкода, що їх не буде ні на яких міжнародних змаганнях, бо я вважаю, що весь народ росії та білорусії несе відповідальність за того, кого вони обрали і кому пробачали злочини раніше. Недавні соцопитування в росії показують, що понад 80% росіян підтримують воєнні дії та вбивства в Україні. Я не здивуюсь, якщо серед них є і біатлоністи.

Щодо натуралізованих спортсменів, що вже не перший рік виступають під нашим прапором, але які від початку війни ніяк не показали свою позицію – надіюсь вас більше ніколи не побачити ні на тренувальних зборах, ні на змаганнях. Ви виїхали в рашу, то там і залишайтесь. А тим спортсменам, які колись були по паспорту росіянами чи білорусами, а зараз стоять з нами пліч-о-пліч, допомагають і висловлюють свої погляди – щиро дякую.

Росія розпочала війну під приводом денацифікації і демілітаризації, що взагалі є абсурдом. І насправді через війну зараз відбувається тотальна дерусифікація, бо після того, що зробили орки на нашій землі, жоден українець не захоче мати з росіянами ніяких справ, а багато російськомовних переходять на українську мову, бо не хочуть розмовляти російською.

Дякую усім, хто підтримує Україну та допомагає нам боротися за нашу свободу та незалежність.

Україна перемагає. Україна переможе. Слава Україні. Смерть ворогам», – написав Підручний.

Дмитро Підручний з першого дня війни у лавах ЗСУ захищає країну від окупантів.

 

 

Оцініть матеріал
(132)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 18
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
PETP0
Дмитро, я забираю всі свої попередні біатлонні несхвальні коменти і встаю перед вами навколішки! Я пишаюся Вами! Я впевнений, завдяки таким людям як ви, Україна переможе!
А фуркади, вони такі самі як і макрон, сцикливі чмошки, і не більше!
98Johnson
Браво Дмитро
chevars2ukr.net
Не "гневными" людьми, а "гівняними". Відчуйте різницю, горе перекладач та редактор  
nomah2
Пишите им комменты . Этим двум пидарам.Ссылки на аккаунты в тексте Дмитрия.
Там уже русня сраная их благодарит.
Alexsandr Barzakovsky
Дмитрий ты наша гордость...хотя местами очень грубовато,даже досталось тем кто просто решил быть в нейтралитете на сегодняшний день по поводу войны надеюсь биатлонисты поймут его слова и эмоции и не осудят и не обидятся...Мартен всегда таким был переменчивым а может даже и двуличным помнится как он осуждал громче других российских биатлонистов связанных с допинг скандалами и лично на Логинова гнал,а потом спустя как будто ничего и не было...Дима молодец красиво сказал по делу заткнув многим рты опровергнуть что-то не получится...лишь русский найдёт всему оправдание даже тому чему нет его,например как войне!))
Tristan
Если человек-гавно,то никакая былая слава, ни уйма золотых олимпийских медалей не перебьют вонь,которую такой человек источает...это про фуркадов ,как и про многих других недолюлей
a.fedorenko1953
Дмитре! Жодна твоя медаль , жодна твоя перемога на змаганнях, не варто того ,що ти зараз робиш задля нашої України! Земний уклін тобі за це.
Але ... мене трохи бентежить, що більшість нашіх спортсменів, дорослі люди, так довго виступаючи поручь з росяннами , вже після 14- го , спокійно цьмались , селфілись та ін. І за великі рублі змагались на їхніх теренах!???
П.с. і на цьму тлі, ще більша повага тобі і таким як ти, що на ділі встали на захист країні! Слава Україні! Героям слава! расейський ваєнний карабель - пішов на.....й!
serz63
Після фоток з Бучі - буде різня. Нам треба виживати
serz63
В кожного на роботі є кацапи - москва їх активно вселює
Є нормальні кацапи - їх всі знають
Є кацапи - тварюки - їх теж всі знають
Як лінія фронту поверне для нас програшно, то кацапи - тварюки
будуть себе вести як в Бучі
Taras Shevchenko
Вклоняюсь перед вашою особістю. Ви - гордість неньки України!
nick07
Дмитро сказав все вірно
Доречі, а французів не обурює що їх спортсмен порвав державний прапор і склеїв з нього х*рзнащо?
Zhez53
Интервью давал Симон. А Мартен тоже как-то отметился в пользу рашки???