Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 27 квітня 2022, 16:53
4922
8

Військовий експерт: «Удар по Бєлгороду? В Україні таких гелікоптерів немає»

Олег Жданов вважає, що Україна не причетна до вибухів в Бєлгороді

| Оновлено 27 квітня 2022, 16:53
4922
8
Військовий експерт: «Удар по Бєлгороду? В Україні таких гелікоптерів немає»
Getty Images/Global Images Ukraine

Військовий експерт Олег Жданов вважає, що Україна не причетна до вибухів в Бєлгороді та називає подію російською провокацією:

«Це неможливо тому, що ми не можемо наносити удари по суміжній території, бо ми будемо звинувачені в агресії в рф. У нас немає стану війни з Росією на сьогоднішній день. Крім того, Бєлгород – це обласний центр, він покритий системою ППО країни. І долетіти туди, відбомбитись і повернутись – це просто нереально.

Треба подякувати мешканцям Бєлгорода, які одразу ж виклали в мережу відео з гвинтокрилами. «У цих гвинтокрилів відсутня хвостова балка і не має хвостового гвинта, а це каже, що це машини КБ «Камова»: КА-50 або КА-52. В Україні таких гвинтокрилів немає.

Причин для такої провокації росіян є декілька. Одна – вони хочуть оголосити в прикордонних областях надзвичайний стан і розпочати загальну примусову мобілізацію.

Друга версія – можливий саботаж у внутрішньому штабі Росії. Особливо, зважаючи на те, що раніше там склад боєприпасів вибухнув, а зараз згоріло декілька тисяч тон пального. При цьому Бєлгород є основною базою логістики того угрупування, яке вони готують для Донбасу. Можливо, опальні генерали виступають проти цієї військової кампанії. З саботажу можуть починатися військові перевороти».

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sport
Я думаю что это наши. Хуйло б взорвал жилой дом, в качестве провокации, не уничтожал бы нефтебазу.
Андрій Петренко
Їбашить їх хай на своїй "шкуре" все відчують тварі,,,
Lucky Lucky
невідрізняти ка-52 від мі-24 - це все, що потрібно знати про цього "експерта"
IronValdemar
Реально багато цього Жданова, а він просто говорить про все підряд. Гляньте, що він говорив до 24, що не буде повномасштабної війни.
gudini
Треба гнати цього "експерда". Де він там КА-50 або КА-52 побачив? Я хоч і не експерт, а явно бачу МІ 24 або іншу модифікацію. До цього він стверджував, що Херсон розташований по обидва береги Дніпра і не треба взагалі його визволяти.
yan2018
... У нас нет состояния войны с Россией на сегодняшний день. Интересная мысль. Хотя понятно, что говорит, как обязали сказать. Это в стиле Израиля. Они так же отвечают на вопросы об обстрелах палестины.