Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 квітня 2022, 14:16
3420
0

Мирон МАРКЕВИЧ: «Аллегрі, Фергюсон, Клопп, Венгер, допоможіть Україні!»

Відомий український тренер звернувся до закордонних колег

| Оновлено 10 квітня 2022, 14:16
3420
0
Мирон МАРКЕВИЧ: «Аллегрі, Фергюсон, Клопп, Венгер, допоможіть Україні!»
ФК Рух Львів. Мирон Маркевич

Колишній головний тренер національної збірної України Мирон Маркевич звернувся до світової футбольної спільноти із закликом підтримати Україну.

«Слава Україні! Я, Мирон Маркевич, заслужений тренер України. Працював з командами «Металіст», був головним тренером збірної України та «Дніпра», який у 2015 році грав у фіналі Ліги Європи. У нас вже 8-й рік триває війна, але в лютому цього року наше життя повністю змінилось, оскільки почався повномасштабний наступ російської федерації.

Саме страшне, що гинуть багато наших людей, і, особливо, наше майбутнє – діти. Вже загинуло близько 200 дітлахів. Тільки подивіться на Маріуполь: 90 відсотків міста вже нема... Я би хотів звернутись до моїх колишніх колег, суперників на футбольному полі, з якими мені доводилось грати: «Наполі», «Аякс»...

Я пам'ятаю 2015 рік, після фіналу Ліги Європи, коли я був на семінарі у штаб-квартирі УЄФА, і мав нагоду зустрітись з вами: з Аллегрі, Фергюсоном, Клоппом, Венгером та багатьма іншими тренерами. Я закликаю вас допомогти нам, тому що ви люди дуже відомі у світі. Хочеться почути від вас слова підтримки та допомоги.

Вирішили створити фонд «Рух» за майбутнє», щоб допомогти нашим дітям, багато з яких покалічило. Хочемо вас почути, і щоб ви нам допомогли», - заявив Маркевич.

Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.