Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 березня 2022, 18:10
413
0

СУДАКОВ: «Наш народ так згуртувався, всі намагаються допомогти одне одному»

Хавбек «Шахтаря» також допомагає країні у непростий час

| Оновлено 31 березня 2022, 18:10
413
0
СУДАКОВ: «Наш народ так згуртувався, всі намагаються допомогти одне одному»
ФК Шахтар Донецьк. Георгій Судаков

Футболіст донецького «Шахтаря» Георгій Судаков розповів про свою волонтерську діяльність, якою він займається під час війни проти росії.

«Оскільки моя дружина чекає на дитину, у нас навіть були плани народжувати у Києві. Але в один момент зателефонувало керівництво Шахтаря та повідомило, що треба терміново виїжджати з Києва. Нам пощастило, нам допомогли люди, знайшли житло та прихистили нас тут, у Львові.

Спочатку, перших п'ять днів, ми взагалі нічого не робили, сиділи в квартирі і нікуди не виходили. Не розуміли, що нам робити, бо було страшно. Потім ми зрозуміли, що життя продовжується і треба щось робити. Ми з моїм другом, Михайлом Мудриком, вирішили організувати самостійну волонтерську підтримку. Закупили трохи продуктів, допомагали, кому потрібно, ліками. Ми постаралися максимально допомогти тим, хто потребує допомоги.

Зрозуміло, що у нас немає якихось великих можливостей, але принаймні ми допомогли якимось людям ліками та продуктами. Ми хотіли й надалі продовжувати свою діяльність, але вийшло так, що ми виїхали до Львова. Тут ми теж намагаємося допомагати, чим можемо, якимись фінансами. Все, що стосується якихось медикаментів, продуктів – це також дуже важливо. Наразі Фонд Ріната Ахметова теж багато допомагає. Народ настільки згуртувався, що всі намагаються допомогти один одному, – сказав Судаков.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.