Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
723
0

КАРДОСО: «Сподіваюся, що світ докладе більше зусиль для допомоги Україні»

Екс-тренер «Шахтаря» всією душею з нашою країною

КАРДОСО: «Сподіваюся, що світ докладе більше зусиль для допомоги Україні»
ФК Шахтар Донецьк. Мігель Кардосо

Колишній тренер донецького «Шахтаря» Мігель Кардосо висловив підтримку Україні у війні з російськими окупантами.

«Я прожив у прекрасній Україні чотири з половиною роки. Я жив у Донецьку, Полтаві, Києві та познайомився з усією країною. Ви чудові люди, я почуваюся одним із вас. Я страждаю. Хочу висловити слова підтримки усьому народу України та шахтарівській родині. Ми вистоємо та піднімемося.

Хочу передати вам два почуття усередині мене. Перше - прикрість через безсилля щось змінити. Тут, у Португалії, я намагаюся пояснити людям, що насправді стоїть за цією війною, і як зараз знищують український народ. Водночас, я відчуваю сором за наш уряд та світових лідерів, які не переходять від слів до діла та можуть допомогти значно більше.

У моїх руках футболка збірної України. Блакитний колір означає небо, а жовтий – квітучі поля. Я впевнений, що незабаром Україна знов буде квітучою. Ми вистоємо і обов'язково піднімемося, сто відсотків. Друга футболка означає дух шахтарів. Чорний – це вугілля, а помаранчевий – вогонь. Такий самий вогонь зараз у серцях українців. Він настільки великий, що заслуговує вважається лідером у прагненні до свободи. Цю свободу народ України обов'язково отримає.

Дуже сподіваюся, що небо над Україною буде закритим, і весь цивілізований світ направить значно більше зусиль для допомоги у цій ситуації. Хочу висловити всім, хто зараз втратив свій будинок і свою сім'ю, хто страждає від війни, свої найщиріші співчуття з глибини мого серця. Ви завжди можете розраховувати на мою підтримку та все, що в моїх силах. Хочу висловити вам велику повагу та люблю вас усіх. Слава Україні! Героям слава!» - сказав Кардосо.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.