Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 березня 2022, 12:24
1140
6

ЛЕОНЕНКО: «Спортсменам краще на своїх місцях бути. Яка від них користь?»

Експерт вважає, що представники українського спорту мають продовжувати займатися своєю справою

| Оновлено 31 березня 2022, 12:24
1140
6
ЛЕОНЕНКО: «Спортсменам краще на своїх місцях бути. Яка від них користь?»
Футбол 1/2/3. Віктор Леоненко

Колишній футболіст «Динамо» та збірної України Віктор Леоненко висловився про те, чи повинні спортсмени брати безпосередню участь у війні та захищати свою країну зі зброєю в руках.

«Спортсмени мають бути на своїх місцях. Я в Алієва запитав: «Ти хоч з автомата вмієш стріляти?». Аби з пістолета ще, але з автомата – це ж не так просто. Це треба тренуватися, можна і собі в ногу вистрілити. Справа не в тому, що ти сміливий чи не сміливий. Я говорю про професіоналізм. Зозуля, Зінченко, Ярмоленко зроблять більше у своїх країнах. Краще, звісно, ​​на своїх місцях бути. Ось яка від них тут користь? Саня Усик тут був, він поїхав зараз битися. Найімовірніше, він більше для країни зробить, особливо якщо переможе», - сказав Леоненко.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Serginio
Слава Богу, що таких дурнів з такими думками як в Леоненка не так багато, бо якби всі так мислили як він, то кацапи би за 2 тижні країну захопили
Володимир Олійник
цікава думка у придурка,а той,що стояв за верстатом чи будував будинки вони,що народилися з автоматом чи зразу стріляти почали?відправте його з котами на лінію вогню
Милан Милан
очень странное заявление. Да, Ярмоленко, Зинченко принесли бы больше пользы, если бы в данных условиях перечисляли хотя бы 80% зарплаты армии, волонтерам. А остальные? те кто в Украине сидит сейчас.
Андрей Абзонь
Он свои скудным мозгом не может понять что спортсмены это лидеры мнений. Даже если они не очень эффективны в бою, свои примером они показывают что все кто может должны защищать свою землю.
Yanker8888888888
Вітя,ну ти і пентіум
Slavanacii
Коли вже нарешті цей совковий недоумок дістане по *балу...більше того, за всі його ротові поноси давно пора позбавити цю мерзоту громадянства.