Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Друга ліга
| Оновлено 15 квітня 2022, 00:59
7220
2

ОФІЦІЙНО. Таврія припинила своє існування

Легендарний клуб повідомив сумну новину

| Оновлено 15 квітня 2022, 00:59
7220
2
ОФІЦІЙНО. Таврія припинила своє існування
ФК Таврія Сімферополь

Перший чемпіон незалежної України сімферопольська «Таврія», яка останнім часом виступала у Другій лізі України, заявила про припинення свого існування.

«Наші дорогі вболівальники та усі поціновувачі футболу, вимушені поінформувати вас про припинення роботи спортивного клубу «Таврія». На жаль, на долю нашого клубу випали тяжкі випробування вже не вперше.

Перший Чемпіон Незалежної України припинив своє існування у 2014 році через анексію Криму. Після цього було багато спроб знайти підтримку та відновитись у якості професіоналів серед українських футбольних клубів.

Ми гучно заявили про себе завдяки новому керівництву, зібрали коло однодумців, посилили склад та готувались виконувати задачі. Та знову, через війну, ми вимушені зупинитись.

Хочемо вірити, що це звернення до вас не стане останнім і ми ще зустрінемось на зелених полях України», - йдеться у заяві клубу.

Нагадаємо, сімферопольці після анексії Криму базувалися на Херсонщині, виступаючи в селі Мар'янівка. 1992 року «Таврія» стала чемпіоном України, а 2010-го виграла національний Кубок.

Оцініть матеріал
(44)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ivan Vismutenko
"Золотой" матч Таврия - Динамо 1:0 останется навсегда в истории футбола Украины! Гол забил Сергей Шевченко, уроженец Киргизии и воспитанник ФК Алга Фрунзе, мастер спорта СССР (1987), чемпион Украины (1992). Заслуженный работник физкультуры и спорта Крыма.
Westwood.
обидно что такие клубы уходят