Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
| Оновлено 26 березня 2022, 08:14
36444
1

Джерело: шойгу втратив свідомість, путін не допускав до нього медиків

Кремлівський кривавий диктатор вважає, що його міністр оборони симулює

| Оновлено 26 березня 2022, 08:14
36444
1
Джерело: шойгу втратив свідомість, путін не допускав до нього медиків
Йолкін

Міністр оборони рф сергей шойгу бере участь у нарадах за участю президента в основному як статист, жодних пропозицій не вносить й інформацією про ситуацію на фронті володіє дуже посередньо.

Раніше шойгу просив путіна про відставку. У немилість до президента шойгу потрапив практично з перших днів війни, комунікує він із путіним виключно під час нарад, та й повноцінною комунікацією це назвати важко. А посилена охорона шойгу деякими людьми з близького кола президента сприймається мало не як арешт міністра оборони.

Після посилення охорони шойгу скаржився на погіршення стану здоров'я, але путіна цим не особливо розжалів і співчуття до себе не викликав. А вчора стався взагалі показовий випадок: путіну зранку доповіли, що шойгу відчув себе погано і скаржився на біль в серці, на що путін дав розпорядження ігнорувати скарги міністра оборони та медичну допомогу не надавати, назвавши його симулянтом. Лише після того, як президентові повідомили, що шойгу знепритомнів, путін дозволив допустити медиків.

Так, мріявши про славу маршала перемоги, один з основних натхненників путіна на війну, невдалий наступник президента росії сергей шойгу явно переоцінив можливості свої й свого відомства, зникає з політичного олімпу [ТГ-канал Генерал СВР].

Оцініть матеріал
(218)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
-smart--Forever
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил