Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
1757
4

Кулеба спростував заяву президента Туреччини щодо домовленостей із росією

Ердоган поспішив із висновками

Кулеба спростував заяву президента Туреччини щодо домовленостей із росією
Getty Images/Global Images Ukraine. Дмитро Кулеба

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба спростував заяву президента Туреччини Реджепа Тайїпа Ердогана про те, що українська і російська сторони досягли розуміння у чотирьох з шести тем розбіжностей, що обговорювалися в ході переговорів.
 
«Немає жодного консенсусу з Росією щодо згаданих Президентом Туреччини чотирьох пунктів. Зокрема, єдиною державною мовою в Україні є і буде українська.
 
Та й загалом класифікація ключових тем переговорів на чотири або іншу кількість пунктів є некоректною. У підгрупах делегацій одночасно обговорюється багато різних питань. 
 
Переговорний процес йде надзвичайно важко. Українська делегація зайняла сильну позицію і від своїх вимог не відмовляється. Ми наполягаємо, насамперед, на припиненні вогню, гарантіях безпеки та територіальній цілісності України», – сказав Кулеба.

 

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ivan Vismutenko
Президент Украины Владимир Зеленский заявил, что ультиматумы РФ неприемлемы для Украины.
Об этом глава государства сказал в интервью европейским общественным вещателям, фрагмент которого публикует "Суспильне".
По его словам, они могут быть приняты лишь в случае уничтожения Украины.
OttoKesterr
Читаючи ці пункти я чітко розумію мету росії: розділити Україну. Це міни уповільненої дії, підготовка грунту для подальшої інтервенції. Або ми відстоїмо Україну в цій війні, або отримаємо ще одну, можливо, не таку кровопролитну але абсолютно руйнівну для тієї ідеї, яка сьогодні об'єднує наш народ.
Rolan Stkomarovskiy
Кулебе что скажут, то он и будет транслировать. Его дело маленькое. Там решают Коломойский, Ахметов, Ермак и другие подобные "патриоты" Украины.