Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
| Оновлено 25 березня 2022, 12:16
22012
3

Артем ФРАНКОВ: «Тимощук – це дуже серйозний урок нам усім»

Футбольний журналіст вважає, що треба вміти відрізняти патріотизм від показухи

| Оновлено 25 березня 2022, 12:16
22012
3
Артем ФРАНКОВ: «Тимощук – це дуже серйозний урок нам усім»
Getty Images/Global Images Ukraine. Анатолій Тимощук

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков розповів, хто його вразив та розчарував серед футбольних людей під час війни?

«Під час війни мають вражати військові, а не футболісти! У поганому сенсі мене здивував Тимощук. З одного боку, я його розумію, але йолки-палки, Ракіцький же взяв і пішов із «Зеніту» у цій ситуації. Раніше казали, що Ракіцький – сепар, не співає гімн, не тримає руку на серці, але ось вам Тимощук, який тримав руку на серці та співав гімн! Як виявилося, головне, що людина робить, а не що вона каже. Тимощук – це дуже серйозний урок нам усім: треба вчитися сприймати глибинну суть речей, а не показуху.

Більше того, Анатолій із Луцька, а завжди тишком-нишком вважалося, що західні українці більше патріоти, ніж східні люди, які більш радянські, чи що. Виявилося – питання лише у тому, наскільки кожна окремо взята людина любить гроші, а наскільки – рідну країну.

Ракіцький повівся правильно, Селезньов повівся правильно, Вернидуб повернувся в Україну і вступив до ЗСУ. Юрій Миколайович взагалі красень, я завжди його шанував. Багато футбольних людей проявили себе з хорошого боку. Мірча Луческу активно допомагав виїжджати звідси динамівським сім'ям. У нещодавньому інтерв'ю він сказав правильні слова, не тільки, що Путін злочинець, а й що Україні треба допомагати справою, а не лише гарними словами», - сказав Франков.

Оцініть матеріал
(271)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vitalik_Medvid
«З одного боку, я його розумію…» на цьому можна було не продовжувати. Гамном був, гамном і залишився..
ALKOSruLKA
Франков - сам совковий русофіл до спинного мозку, а тут Тімоху вирішив потролити... Він там пацанам з ТаТоТаке втирав про бази НАТО, які по всій Україні, капіталістів, які нас підмяли.... А тепер вилізло...