Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 24 березня 2022, 14:12
210
0

Коли робити ставки на футбольні матчі?

Що радять фахівці робити під час підготовки своїх ходів?

| Оновлено 24 березня 2022, 14:12
210
0
Коли робити ставки на футбольні матчі?

Футбол по праву вважається грою №1 у світі. Звичайно, є країни, де він не дуже популярний - наприклад, Індія з її більш ніж мільярдом населення більше фанатіє від крикету тощо. Можна говорити навіть про регіони: Північна Америка, вище за Мексику, звичайно, поступово "підгортає" соккер, як там називають "гру мільйонів", - але все одно баскетбол з хокею популярніший, як і, в США, бейсбол і американський футбол. Проте, загальна популярність гри неймовірна – як і ставок на нього. Козирем футболу вважається непередбачуваність, через що розміщувати заклади складно, але при цьому цікаво.

Популярно серед гравців робити ставки наперед

Логіка в тому, що азартні люди бояться, що хороший коефіцієнт піде стане менш привабливим. Через це ставки розміщують задовго до стартового свистка, або не в день поєдинку. Проаналізувати ж основні фактори можна заздалегідь – чому ні? Але досвідчені гравці не поспішають. Так, у них завжди заготовлено оптимальний, на їхній погляд, варіант парі. Але все ж таки завжди є ризик, що виникне той чи інший форс-мажор. Ведучий гравець може вилетіти через травму навіть на передматчевій розминці, або, як стало популярним після старту пандемії, раптово захворіють. Також можуть несподівано змінитись погодні умови. Загальновідомо, як важко вести матч у високому темпі, коли настає спека, або, навпаки, розпочнеться зливи. Все це бажано врахувати, провівши коригування обраної ставки заздалегідь - чи не змінився відсоток ймовірності "проходу"?

Варто почекати майже до самого стартового свистка

Букмекери приймають ставки на футбольні поєдинки та в режимі онлайн. Так що можна навіть розміщувати парі і після того, як поєдинок почнеться – це, само собою, не вплине практично на котирування. Вже точно буде зрозуміло, якими стали стартові склади команд, чи є несподіванки у списку футболістів і схемах, що обрали тренери. Крім того, слід і потім не відмовлятися, наскільки це можливо, від продовження перегляду гри. Несподіване видалення дуже швидко змінює всі розклади. Але якщо гравець це побачить, будуть шанси на те, що вдасться відреагувати на це максимально швидко і навіть випередити зміни котирувань. Так що не дивно, що все більше тих, хто вважає за краще робити парі в режимі "live".

Віталій Петровський
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хавбек збірної України назвав проблему команди перед Євро-2024
Футбол | 27 березня 2024, 18:32 0
Хавбек збірної України назвав проблему команди перед Євро-2024

Маліновський вважає, що треба перестати пропускати першими

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Лунін зараз дорожчий за Куртуа»
Футбол | 27 березня 2024, 18:18 2
Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Лунін зараз дорожчий за Куртуа»

Колишній тренер київського «Динамо» оцінив прогрес українського воротаря «Реала»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.