Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 березня 2022, 11:49
5956
0

Остап МАРКЕВИЧ: «З батьком ухвалили рішення, що я залишусь у Європі»

Наставник «Маріуполя» не повернувся до України після зборів у Туреччині

| Оновлено 24 березня 2022, 11:49
5956
0
Остап МАРКЕВИЧ: «З батьком ухвалили рішення, що я залишусь у Європі»
ФК Маріуполь. Остап Маркевич

Головний тренер «Маріуполя» Остап Маркевич розповів, де знаходяться футболісти та тренерський штаб команди.

«Майже у повному складі, в Туреччині, лише за винятком кількох тренерів і гравців. Микита Петерман буде на правах оренди грати за польську команду з Першої ліги. Данило Гончарук поїхав у Сан-Марино в оренду. Андрій Кухарук теж вирушив зустріти свою сім'ю у Польщу. 

Що стосується тренерів, то Ілля Кононов полетів додому в Білорусь. Ми з моїм помічником Сергієм Атласюком на початку березня вирушили в Україну.  Вже коли я прибув до кордону до Польщі, у мене відбулася розмова з моїм батьком та братом, які зараз перебувають в Україні, ми прийняли рішення, що я залишуся в Європі. Тут є наша рідня, тому батько мені сказав, щоб я залишався там за старшого. 

Це складне  рішення, але в час війни я був вимушений підкоритися главі сім’ї, який приймає рішення. Декілька днів я був на польському кордоні, де мав можливість переконатись з якою увагою та добротою поляки ставляться до українців, також був вражений високим рівнем організації всього процесу допомоги від поляків. Було багато видів різноманітної допомоги українцям, і польська сторона проявила себе якнайкраще. Користуючись нагодою, висловлюємо велику подяку польському народові! 

Пізніше мені зателефонувала моя дружина з Іспанії та сказала, що є дуже багато роботи у самій Валенсії, чимало гуманітарної допомоги, потрібні чоловічі руки для вантажу та інших речей. Тому я приїхав та зараз тут допомагаю», - сказав Маркевич.

Оцініть матеріал
(50)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.