Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 23 березня 2022, 18:24
2103
3

Станіслав ГОРУНА: «Злочин вчиняє країна, а не людина»

Український каратист – про відповідальність російських громадян

| Оновлено 23 березня 2022, 18:24
2103
3
Станіслав ГОРУНА: «Злочин вчиняє країна, а не людина»
radiosvoboda.org. Станіслав Горуна

Бронзовий призер Олімпійських ігор 2020 Станіслав Горуна прокоментував участь титулованих російських спортсменів у військовому мітингу.

«Рішення про відсторонення російських і білоруських спортсменів від участі в будь-яких спортивних заходах є розумним і безумовно заслуженим.
путин скоїв злочин проти людства і будь-яких загальнолюдських цінностей. Саме тому ми можемо спостерігати величезний резонанс навколо цивілізованого сучасного світу. Це питання цінностей, перш за все. Світ об'єднується проти вбивств, тероризму, насильства, агресії... війни.

Російські спортсмени, як громадяни, прямо або побічно винні, і відповідальність повинна послідувати. Жоден громадянин не може бути відділений від своєї країни. Це колективна відповідальність.

Злочин здійснює країна, а не людина. Країна охоплює всі сфери життя свого народу, в тому числі і спорт. Отже, якщо країна бере на себе відповідальність - значить, цю відповідальність беруть на себе і люди з усіх сфер функціонування країни (культура, бізнес, медицина, наука і т.д. І СПОРТ).

Спортсмени в такій ситуації використовуються як інструмент російської пропаганди - подивіться кадри з путінського «шоу». Ось чому всім спортсменам будь-якого виду спорту має бути заборонено брати участь в будь-яких спортивних заходах!» - написав Горуна.

 

 

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика
Футбол | 25 квітня 2024, 17:13 37
Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика

Поки що незрозуміло, чи зайде мова про оренду чи про продаж українця

Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі
Бокс | 25 квітня 2024, 14:53 6
Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі

Також MEGOGO покаже поєдинок Берінчик – Наваррете

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
D.Lanskoy
Все правильно он сказал. Не только Путин и его шайка, не только солдаты русни несут ответственность - все жители россии! В том числе и спортсмены! Это коллективная ответственность!
Taykitanin
Чомусь раніше після олімпіади інше лепетав...
ALKOSruLKA
Не погоджуюсь КАТЕГОРИЧНО ! За кожним злочином стоїть конкретна людина (злочинець)! І вони разом формують злочинну країну... Зараз у каZапів педалюють тренд "ва фсьом вінавати палітікі, коториє пассорілі брацкіє народи" , це нове віяння, прийшло на зміну винуватості абами/НАТО/6андерівців!... але ніхто не говорить про вину конкретно взятого 6и9лотного каZапа... А даремно: НЕ країна/пАлітікі натискають на курок автомата, НЕ країна/пАлітікі бомблять Харків чи Маріуполь, НЕ країна/пАлітікі гвалтують жінок на Київщині... Це все роблять якраз недоЛюди, які цій дикій зауральській країні служать та прислуговують її пАлітікам...