Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 березня 2022, 10:00
4750
1

Шахтар обговорює з Бенфікою продаж Тете. Угода цілком ймовірна

Трансфер може коштувати португальському клубу щонайменше 30 мільйонів євро

| Оновлено 18 березня 2022, 10:00
4750
1
Шахтар обговорює з Бенфікою продаж Тете. Угода цілком ймовірна
ФК Шахтар. Тете

Донецький «Шахтар» найближчими днями може остаточно залишити 22-річний вінгер Тете, котрий виступає за «гірників» із лютого 2019 року.

Підписати Тете хотів ряд бразильських клубів, але в цьому випадку йшлося виключно про оренду, тоді як «Шахтар» заявив лише про готовність розглянути повноцінний продаж футболіста.

Викупити контракт Тете в «гірників» у Європі готові «Аталанта», «Монако» та «Баварія», але фаворитом на підписання бразильця є «Бенфіка».

Вся справа в тому, що лісабонському клубу «Шахтар» все ще винен за перехід іншого бразильського вінгера Педріньо, який відбувся влітку минулого року. Наразі «гірники» прострочили терміни виплати боргу по платежам за Педріньо, що може спонукати їх домовлятися з «Бенфікою» про реструктуризацію заборгованості в аспекті угоди по Тете.

«Шахтар» розраховував отримати від продажу Тете 40-45 мільйонів євро, але очевидно, що зараз ця сума буде скоригована у бік зменшення. Серед причин для цього – зазначений борг за Педріньо, який буде вирахований із загальної суми платежу, а також значно нижча ринкова вартість гравця в даний момент. Ймовірно, що зрештою мова буде йти про суму у 30 мільйонів євро.

Очікується, що Тете у супроводі агента прибуде до Лісабона у п'ятницю, 18 березня, щоб обговорити деталі потенційного трансферу до «Бенфіки».

Нагадаємо, ФІФА дозволила клубам з України у зв'язку з війною, яку на її території розв'язали рашисти, продавати своїх футболістів до інших клубів світу у термін до 7 квітня.

Оцініть матеріал
(38)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Face Control
Платите реальные деньги и го, а то гиен сейчас много разных.