Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
| Оновлено 17 березня 2022, 17:48
3933
2

Посол росії пригрозив Боснії українським сценарієм за вступ до НАТО

Країна-терорист може лише погрожувати

| Оновлено 17 березня 2022, 17:48
3933
2
Посол росії пригрозив Боснії українським сценарієм за вступ до НАТО
НАТО

Посол росії в Боснії та Герцеговині ігор калабухов заявив, що БіГ має право вирішувати, чи бути членом НАТО, але москва залишає за собою право реагувати на таку можливість.
 
«Якщо вона (Боснія та Герцеговина) вирішить бути учасником чогось, це внутрішня справа. Але інша річ – наша реакція. На прикладі України ми показали, чого ми очікуємо. Якщо буде загроза, ми реагуватимемо», – заявив калабухов.
 
За словами посла рф, поки у росії немає плану дій з БіГ, і москва реагуватиме, «аналізуючи стратегічну і геополітичну ситуацію».
 
Боснія та Герцеговина була запрошена НАТО приєднатися до Плану дій з членства (ПДЧ) у 2010 році. У той же час сербська частина БіГ, Республіка Сербська, в 2017 році проголосила свій військовий нейтралітет.

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ALKOSruLKA
"Це ваша внутрішня справа, але якщо ви вирішите не на користь рассєї, то вам буде пиZда..." - все що потрібно знати про мокшебурятську дипломатію
ALKOSruLKA
...до речі, Японія ще цілком реально може дати паРашці прос.атися в не такому вже й далекому майбутньому... Було б цікаво почути коментарі таргана, після того, як Курили стануть японськими...