Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Дзюдо
| Оновлено 17 березня 2022, 14:48
282040
14

Дар'я БІЛОДІД: «Російські спортсмени пишуть, що я кінчена тварюка»

Відома українська спортсменка – про неадекватних

| Оновлено 17 березня 2022, 14:48
282040
14
Дар'я БІЛОДІД: «Російські спортсмени пишуть, що я кінчена тварюка»
Instagram. Дар'я Білодід

Бронзова призерка Олімпійських ігор 2020 року Дар'я Білодід розповіла, що їй пишуть зомбовані росіяни в соціальних мережах.
 
«Мені щодня пишуть якусь гидоту. Що я тварюка, що я кінчена. Дуже багато гидоти мені пишуть. Причому й російські спортсмени, навіть російські діти. Це так смішно виглядає, що вони дозволяють собі таке писати, так ображати, так висловлюватися. Це просто зомбовані люди, які вірять у те, що їм вливають у вуха, і так виливають увесь цей бруд. Краще вже мовчати, ніж так нахабно і нелюдяно виливати цей бруд на людей, які борються і хочуть, щоб у їхній країні все було добре.
 
Деяким я відповідала, без образливих слів. Коли тобі пишуть брехню, тобі хочеться довести, що це не так, що це їхня країна вторглася в Україну. Хочеться відкрити людям очі, адже вони просто не вірять. Не розумію, як ця система у них працює, що люди роками зомбовані. Хочеться цими постами, відповідями та сторіс показати, як тут насправді, як у нас помирають люди, як гинуть діти, як руйнуються будинки та міста.
 
Але це все марно, вони мають свою якусь незрозумілу думку, яка дуже відрізняється від думки всього світу і нас. Тож я перестала відповідати. Це їхня справа. Зараз вони сидітимуть без інстаграма, дивитимуться своє телебачення і віритимуть в усю цю нісенітницю», – сказала Білодід.

Оцініть матеріал
(1657)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті оцінив шалений матч із Баварією, в якому Лунін пропустив двічі
Футбол | 01 травня 2024, 07:26 0
Анчелотті оцінив шалений матч із Баварією, в якому Лунін пропустив двічі

«Реал» зіграв унічию з мюнхенською командою на «Альянц-Арені» з рахунком 2:2

Феєрія новачка. Шахтар у Києві ефектно розібрався з Чорноморцем
Футбол | 01 травня 2024, 15:01 30
Феєрія новачка. Шахтар у Києві ефектно розібрався з Чорноморцем

Марлон Гомес оформив одразу три голи в першому матчі в стартовому складі за донецький клуб

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
kadaad
Так посылай их туда, куда послали масальский корабль.
shakhtarforewer
Не звертай на них увагу, ці люди втрачені для цивілізованого світу.
der_MaiStier
Це наслідки непокараного кацапського фашизму у 1934-1945 роки, коли вони разом з братнім німецьким нацизмом дружньо зігували і розв'язали 2-у світову війну, яка завершилась окупацією і зануренням на 50 років у кацапо-фашистську клоаку країн Східної Європи. Цих дегенератів дресирували все їх існування з улусу Золотої Орди, щоб вони стояли раком перед господарем засраті по вуха і ненавиділи все нормальне і цивілізоване
zhevasil
Многие русские спортсмены во многих индивидуальных видах спорта не отстранены от соревнований. А в шахматах даже сборную не отстранили. При этом многие спортсмены, смотрят не только зомбо-ящик, а зная всю ситуацию, открыто поддерживают своего Путлера. Выгонять их со спорта нужно всех.
BekXan
Так а що ці орки це лайно можуть написати?Їх рівень хробаків і харкотні на дорозі.
DmitrySviridon
Россия живет по роману "1984". И пропаганда там с телекранов Геббельс пропаганда. Как Геббельс говорил, что дайте мне СМИ и я из любого народа сделаю стадо свиней. Так и происходит, что СМИ путина сделали свиней из русских!
Надежда Павлова
А.И.Солженицын: "Нет в этом мире мельче, сволочнее и хамовитее особи, чем кацап. Рождённый в нацистской стране, вскормлённый пропагандой нацизма этот ублюдок никогда не станет Человеком. У его страны нет друзей - либо холуи, либо враги. Его страна способна только угрожать, унижать и убивать. И за сохранение этого статуса Рассеей рядовой кацап готов пожертвовать собственной жизнью, жизнями своих родителей и детей, качеством жизни собственного народа. Воистину: кацапы - звери. Лютые, кровожадные, но...смертные»
*🍀*
Может лучше книжки читать или податься в волонтёры...
Valery Zevsukoff
Дашенька! Ты,наша сила! Ты наша правда! Доводить можно в диалоге,а с ними,к сожелению,его нет,даже в общении! Все попытались,все наткнулись на стену! Жалко же не только наших людей,но и вообще... И опять же,это только нам всем,Европе,Америке,а вот им... вообще никого не жаль!!!
kh_ua
пусть делает скриньі комментариев и публикует их. Весь мир должен знать русских сволочей
infreader
то в них ломка. Від змагань відсторонені - мельдоній не видають