Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
| Оновлено 17 березня 2022, 18:03
12460
23

Джерело: путін підпише мирну угоду, щоб підготувати нову атаку

Це буде не кінець війни, а лише необхідний для хуйла перепочинок

| Оновлено 17 березня 2022, 18:03
12460
23
Джерело: путін підпише мирну угоду, щоб підготувати нову атаку

Делегації України та рф, які беруть участь у переговорному процесі, наблизилися до компромісу з низки питань, і мінімальна угода може бути підписана вже в найближчі кілька днів.

Президент Росії путін сприйняв цю інформацію з натхненням і почав працювати над текстом звернення до народу росії. Це однозначно не кінець війни, а лише необхідний для путіна перепочинок. Те, що війна пішла не за планом, відомо всім, хто не заангажований путінською пропагандою. Плану Б не було, а сухопутна операція загрузла у важких позиційних боях, без явних перспектив на результативний наступ, не кажучи вже про мрії путіна про беззастережну капітуляцію українського керівництва, які розвіялися в перші дні війни.

Після кровопролитних боїв, у яких росія втратила близько 15,5 тисяч осіб (військовослужбовці + ЧВК), жодне велике українське місто так і не опинилося під повним контролем російських збройних сил (теоретичний контроль над більшою частиною Херсона – слабка втіха для президента росії, який претендує на світове панування).

путін схиляється саме до варіанту – підписати угоду з Україною на будь-яких умовах, які можна уявити російській громадськості як перемогу (проміжну), відкотити трохи назад і зібратися з силами та можливостями для подальшого ривка.

Наразі, щоб зберегти особу та вийти з першого етапу війни номінальним переможцем, путін намагатиметься уявити зруйновану військову та цивільну інфраструктуру та військові та цивільні об'єкти в Україні, як кінцеву мету операції та повний розгром можливостей «фашистів-нацистів» в Україні становити загрозу росії.

Угода, якщо Україна її підпише, буде представлена ​​путіним як акт капітуляції, хоча ні по суті, ні за змістом таким, безумовно, не буде.

путін готовий на уявну перемогу, як етап підготовки до великої, реальної перемоги. Навіть обговорюючи з ближнім оточенням шляхи виходу, він говорив, що виведення російських військ та озброєнь з території України цілком припустимо і наступний етап військових дій потребує більш ретельної підготовки.

Він визнає, що сухопутна операція, одразу після ракетних ударів, була помилкою, і початковий план, який передбачав більш детальну та тривалу підготовку для сухопутної операції, був правильним рішенням.

Санкції, які важким тягарем обрушилися на економіку росії, стали справді несподіванкою для путіна, не кажучи вже про уряд росії.

Після підписання угоди, якщо вона відбудеться, путін розраховує в перспективі на відкат за основними санкціями, що дозволить переформатувати економічні аспекти та убезпечити резерви перед наступним етапом реалізації геополітичних амбіцій.

Не повинно бути марних ілюзій – путін не цурається своїх планів, він їх переформатує. Війна для нього тільки починається, і «перший млинець грудкою» його однозначно не зупинить [Генерал СЗР].

Оцініть матеріал
(121)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

1000+ «новачків». ЗСУ оновили статистику втрат окупантів з рф
Війна | 27 квітня 2024, 08:47 0
1000+ «новачків». ЗСУ оновили статистику втрат окупантів з рф

Українська армія продовжує захищати країну

Модрич встановив рекорд Реала в Лізі чемпіонів
Футбол | 01 травня 2024, 12:28 0
Модрич встановив рекорд Реала в Лізі чемпіонів

Хорват – найстарший гравець в історії «Реала» в Лізі чемпіонів

Коментарі 23
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
GloryUkraine
А історія ще нічого не навчила? Не можна з орками ніколи і нічого підписувати, а особливо мирних договорів.
vitaha33
Друзі, не розумію, чому всі кричать, що проблема тільки в Путін. Проблема в Московії - імперії зла, і не має значення, хто нею управляє - Петро 1, Катерина 2, Ленін, Сталін, Путін чи його наступник - це орда, яка буде нищити все навкруги і протистояти демократичному світу, від Росії навіть КНДР в шоці. Тому ліквідація чи природная смерть Путіна нічого не дасть. Як би грубо не звучало, але нам треба йти до кінця - до розвалу імперії. Коли в 1991 році Союз розпався, то Британія хотіла повного розвалу раші, але штати не дали, бо боялись економічних наслідків. Як бачимо, британці були праві. Так, ціну треба заплатити суттєву, але підписати мир - це просто знецінені смерті тих, хто вже поклав життя. Ми залишимось в розрусі, а Росія залиже рани і нас знекровлених доб'є. Тому треба дотискати докінця, ще трохи, і імперія посипеться
steelmaker
а не сдохнет ли он раньше, чем все его планы предусмотрено будет реализовать?
правда, не факт, что на смену не придет такой же пидр...
GloryUkraine
Прочитав, що Україна хоче "шведську" або "австрійську" модель нейтралітету та демілітарізаціі.
А тепер на хвилинку. Ні на одну краіну НАТО Хуйло не сунувся, міг тільки помріяти, а нейтралітет у України вже був-Будапештський меморандум.
А саме головне, що якби у України 24 лютого 2022 не було арміі, то хтось міг би підтертися, якби ще був живий, і "шведською" і "австрійською" моделями.
VVO
Як на мене то це ідіоту зрозуміло що не може бути ніяких "мирних договорів" тільки повна капітуляція параші. У 2014 уже підписали договір. Я уже казав, що будь який подібний договір це лише можливість для цих терористів підготувати нові сили та знову напасти!
Golhrenshtanga
Так а нам оно нафиг если Xyйло на каждом углу будет кричать шо оно победило,в рашке все в опу его будет целовать,а Европа на радостях санкции отменит.Вот нафига оно нам?
ViAn
Санкції ніхто не буде знімати. Це все на довгі роки. Відновити втрати техніки - нереально через те, що у тих же літаках дуже багато іноземних комплектуючих. Це ж стосується високоточних ракет. Там дуже багато різних технологій і рідких металів. І навіть при наявності всього цього, при повному знятті обмежень і санкцій, на відновлення потенціалу необхідно років 5 мінімум. Це щоб дійти до стану на 24.02.22.
Економіка ж не відновиться вже найближчі 10 років так точно. Це при повному знятті санкцій завтра. Цього не буде ніколи.
Який сценарій? Яущо буде мирний договір, то почнеться у них громадянська війна в середині. Точніше багато очагів збройних конфліктів.
pike1
Да не раздувайте откровенные фейки, никто на такие уступки путину не пойдет, да и какая тщательная подготовка? Картошкой стрелять будет? А жрать что?
barsch.
Мирный договор с парашей!!!! Возможно, только после выплаты контрибуции в триллион, восстановления городов и населённых пунктов, инфраструктуры и возмещения какого бы ни было ущерба причинённого войной, выплаты компенсации за каждого погибшего, покалеченного и пострадавшего жителя Украины в размере этак в полмиллиона - миллион евро... Вот когда это сучья страна сделает, можно будет говорить... Мрази!
GloryUkraine
Люди. Схаменіться. Мирний договір, це як забрати заяву з поліції, тобто примирення сторін. Ніхто нікому нічим юридично не забов'язаний. Чи може гадаєте, що в угоді буде пункт, що Хуйло з усією світою здається в Гаагу, або роблять самогубство?
Чи може Хуйло ще перед тим останнім пунктом погодиться повернути Крим та Донбасс, виплатити 1 трлн долларів на відбудову України, та ще +++ ?
BaZia
ЗЕ буде йолопом якщо підпише якісь папірці з Пуйлом, підписання можливе за умови виведення військ рашистів з території всієї України, в т.ч Криму і Донбасу. Виплати контрибуції від нанесених державі збитків, та репарації по загиблих. Ніяких поступок!
ЯКЩО БУДЕ ЗРАДА КРАЇНИ БАНКОВА ВІДПРАВИТЬСЯ В РОСТОВ!
Владимир Копяк
Подписание такого"мирного" договора Зеленским или орковским Ермаком, будет поедательством Украины, по-хлеще предательства Б.Хмельницкого более 300 лет назад. Неужели народ Украины заслужил, чтобы после .того, что произошло за этот не полный месяц, пойти на временное перемирие, чтобы этот карлик-педофил согнал все войська с Дальнего Востока, Забайкалья и Сибири и уже с новым планом "Б" начал утюжить ковровыми бомбардировками нашу страну? Давайте не забывать, что вокруг нашего гаранта собрались прорасейские шестерки и шпионы, которые только и ждут смены флага на куполе ВР....