Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інше
| Оновлено 17 березня 2022, 18:07
1074
0

ДЖОНСОН: «Єдиний спосіб зупинити путіна – припинити купувати газ»

Прем'єр-міністр Великобританії вважає, що Європа має повністю відмовитись від ресурсів агресора

| Оновлено 17 березня 2022, 18:07
1074
0
ДЖОНСОН: «Єдиний спосіб зупинити путіна – припинити купувати газ»
Getty Images/Global Images Ukraine. Борис Джонсон

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон опублікував статтю у виданні The Telegraph, у якій пояснив, що потрібно зробити цивілізованому світу, щоб зупинити путіна. На думку Джонсона, Захід сам винен у тому, що у 2014 році ніяк не відреагував на анексію Криму і став ще більше нарощувати економічні зв'язки з Росією. Європа поставила себе у залежність від росії та дозволила хуйлу відчути безкарність.

«І тому, коли він нарешті прийшов, щоб розпочати свою жорстоку війну в Україні, він знав, що світові буде дуже важко покарати його. Він знав, що створив залежність. Ось чому він почувається здатним бомбардувати пологові будинки. Ось чому він набрався сміливості, щоб почати безладні напади на сім'ї, що біжать. І водночас, як падають його бомби, вартість нафти і газу зростає ще більше, а це означає, що у вас менше грошей, а у путіна більше», - написав Джонсон.

«Єдиний спосіб змусити Путіна припинити свою агресію та поважати міжнародне право – це припинити магістральні перевезення російських вуглеводнів, і ми маємо визнати, що такий крок буде болючим», – упевнений британський прем'єр.

Джонсон закликав перейти до альтернативних джерел енергії та робити ставки на атомні станції. Звичайно, прем'єр-міністр вказує на те, що Британія має скористатися ситуацією: «Це божевілля, що ми імпортуємо нафту та газ із путінської росії, коли ми маємо власні ресурси в Північному морі. Настав час вселити в інвесторів більше довіри до британських вуглеводнів. Таким чином, у нас буде більше внутрішньої енергетичної стійкості під час переходу до безвуглецевого майбутнього», - сказав Борис Джонсон.

Раніше Борис Джонсон говорив, що Європа розробить план Маршалла для відновлення України.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.