Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 березня 2022, 14:27
10894
0

Ігор СУРКІС: «Гравці Динамо у безпеці, але у відносній»

Президент «Динамо» розповів, як живе клуб під час вторгнення росії в Україну

| Оновлено 15 березня 2022, 14:27
10894
0
Ігор СУРКІС: «Гравці Динамо у безпеці, але у відносній»
ФК Динамо Київ. Ігор Суркіс

Президент «Динамо» Ігор Суркіс розповів, яка ситуація із основною командою та академією клубу під час війни в Україні.

«Для мене особисто і для нашого клубу футбол зараз це насамперед безпека наших вихованців. Хлопчаки з ДЮФШ імені Лобановського відправлені в евакуацію, де відновлюються психологічно та продовжують займатися улюбленою справою.

Якщо дивитися в майбутнє, то я впевнений, що Україна переможе і що ми повернемося до того, чим займалися до війни. Наш клуб візьме посильну участь у відновленні України у повоєнний час. Зрозуміло, що ми, як і раніше, займатимемося і розвитком футболу.

Що з першою командою? Можу сказати, що у безпеці їхні родини. Ми доклали максимум зусиль, щоб рідні та близькі футболістів «Динамо» отримали допомогу та безпеку. Гравці команди також у безпеці, але у відносній. На жаль, через дії російських військових у нашій країні немає безпечного місця на сто відсотків.

Наскільки я знаю, наші футболісти також активно допомагають на гуманітарному фронті. Просто не кричать про це на кожному розі. Зараз така ситуація, що дії важливіші за слова. Наша країна має професійних спікерів, які інформують людей про те, що відбувається, а нам усім краще менше говорити і більше робити.

«Динамо» продовжить допомагати країні. Ми віримо у перемогу України, віримо, що повернеться мир, що на незалежну та вільну Україну чекає благополуччя та спокій», - сказав Суркіс.

Оцініть матеріал
(81)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.