Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 березня 2022, 00:03
128084
22

Ультрас Динамо: «Суркіси – ганьба Динамо, Луческу має піти»

Фани «Динамо» виступили із заявою

| Оновлено 15 березня 2022, 00:03
128084
22
Ультрас Динамо: «Суркіси – ганьба Динамо, Луческу має піти»
ФК Динамо

Ультрас «Динамо» звернули увагу на мовчання Суркісів під час війни і дикі заяви Луческу. 

«Зараз не до футболу. От абсолютно не до футболу. Але рано чи пізно Україна переможе і нам потрібно буде відбудовувати наше місто. Потім ми повернемось на трибуни рідного стадіону, але це вже буде зовсім інше «Динамо».

А поки занотовуємо факти:

1. Усі фанатські групи «Динамо Київ» взяли зброю до рук і боронять Україну від окупантів. Паралельно організовано штаб допомоги, ми забезпечуємо наших бійців у різних підрозділах усім, що можемо дістати чи придбати. Від води до тепловізорів.

2. Президенти «Динамо» Суркіси в перші ж дні виїхали з України. За 19 днів від них не було жодних заяв, жодного звернення до вболівальників, до киян, до українців. 23 лютого на офіційному сайті «Динамо» Григорій Суркіс привітав з ювілеєм Валерія Пустовойтенка і після цього тиша. Повна тиша.

3. Ресурси «Динамо» публікують інформацію, що клуб фінансово допомагає лікарням та інтернатам у Львівській області. Список закладів, яким надходить допомога, виглядає як мінімум дивно. Жодних фото чи якоїсь іншої інформації – клуб просто прибрав себе з публічної площини. Лише репостить офіційних осіб держави в соцмережах.

4. Гравців «Динамо» вивезли подалі від бойових дій. Легіонери вже закордоном, їм дозволено йти в оренду в інші клуби. Наші ж гравці кажуть, що фінансово допомагають армії, але намагаються цього не афішувати. Публічно про свою допомогу заявив лише Беньямін Вербіч.

5. В мережі опублікували знімки, де один з віце-президентів «Динамо» позує поряд з рамзаном кадировим. І, знову ж таки, жодної реакції від клубу.

6. Сьогодні Мірча Луческу дав інтерв’ю італійській пресі, де заявив, що: українці та росіяни жили як брати; війна в Україні – це політична проблема, а не проблема між народами; він проти того, щоб російських спортсменів та клуби дискваліфікували з міжнародних змагань.

Для нас, фанатів Динамо, усі озвучені факти не стали несподіванкою. Ми кілька років з усіх сил намагались донести світу, що Суркіси – це ганьба «Динамо», а Луческу повинен піти. Сподіваємось, що хоч сьогодні розкриються очі у тих, хто весь цей час не підтримував нашу позицію.

Тим часом у нас потроху закінчуються гроші, а покупки стають все серйознішими та масштабнішими. Якщо ви хочете фінансово підтримати фанатів Динамо у боротьбі з окупантами:

– Privatbank: 4149 6293 0064 1990

– Monobank: 5375 4141 1590 5993

– Paypal: jworoschbit@gmail.com», – сказано в повідомленні ультрас «Динамо».

Оцініть матеріал
(828)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Динамо хотіло перенести матч із Дніпром-1 в інше місто. Відоме рішення
Футбол | 24 квітня 2024, 16:37 7
Динамо хотіло перенести матч із Дніпром-1 в інше місто. Відоме рішення

Клуби УПЛ таки зіграють у Дніпрі, а от молодіжки зустрінуться у Києві

Куртуа прокоментував скандальний епізод із нібито голом у ворота Луніна
Футбол | 24 квітня 2024, 08:01 1
Куртуа прокоментував скандальний епізод із нібито голом у ворота Луніна

21 квітня «Реал» Мадрид обіграв «Барселону» з рахунком 3:2

Коментарі 22
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
А кто-то ожидал другого? Оба братана всегда были за карлика-педофила... Но как они думают возвращаться в Украину? Или думают, что вернутся уже в протекторат РФ?
fedd1979
Говорити щось про Суркісів можна тільки за умови, що хтось інший готовий вкладати в "Динамо" + виплатити їм те, що вони вклали. Як не крутіть, а це обєктивно. А ось Луческу має піти - з такою оцінкою подій він не має права дивитися в очі українцям.
DED_PANAS
А Гриша вроде же депутат Верховной Рады? Присягу вроде давал служить народу Украины и защищать его? Нужен механизм отзыва депутатов и конфискации имущества, если депутат не в стране... Беня, Ярик, Пинчук и Ахмет не депутаты и не госслужащие
Lion
Как только выходит негативная статья о суркисах так некоторые сразу стрелки переводят на ахметова, ну ахметов не народный депутат пятой колоны!
А стефанчук сказал кто из депутатов оставит страну тот предатель. А это гриша!!
А для депутата это госизмена и статья...
Andrey111
Суркісів в Україну не пускать, все конфіскувати
_SaneK_
Набежала толпа поддержки, считающая что депутат ВР сейчас должен отсиживаться за пределами страны и заминусовала всех)))
Andrey111
Суркісів в Україну не пускать, все конфіскувати
pavel1974
лже-ультрас р!шили поп!аритись на в!йн!?вам пропонували ---давайте бабло та керуйте,.и що? а н!чого. А СУРК!Сдо сьогодн! керуе та допомагае НАШОМУ Д-И-Н А М-О тад!тям, як! зараз в безпец!. Плюс до того, а саме якщо ти не "кричиш на все село" що ти допомагаеш, то це н!як не значить, що ти цього не робиш. Чи не так???
coba777
Цікаво, старий циган надивився орт,чи вже хапанув трохи бабла, що таке несе?
SERvak
сурки як щурі (ОПЗЖ) першими чухнули з країни
_SaneK_
Если депутат от ОПЗЖ Григорий Суркис, действительно покинул Украину, то он ничем не лучше своего соратника - Ильи Кивы, и так же должен быть объявлен в международный розыск за гос измену.
Trollface
Циган в таборе, Суркисов накроют шубами.