Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 14 березня 2022, 17:17
3497
6

Олександр ЗІНЧЕНКО: «Ми ніколи не здамося, гризтимемо землю за Україну»

Футболіст «Манчестер Сіті» у захваті від українців та збройних сил нашої країни

| Оновлено 14 березня 2022, 17:17
3497
6
Олександр ЗІНЧЕНКО: «Ми ніколи не здамося, гризтимемо землю за Україну»
Getty Images/Global Images Ukraine

Гравець збірної України та «Манчестер Сіті» Олександр Зінченко висловився про віроломну війну, яку розпочала проти України рашистська федерація.

«Це вже давно не політика, а справжнісінька війна, тому всі хлопці в шоці від того, що відбувається. Щодня, починаючи з 24 лютого, я показую партнерам по команді ті кадри та знімки того, що відбувається в нашій країні. Вони (гравці «Ман Сіті» прим.) беруться за голову та не розуміють, як таке може бути у 2022 році.

Одноклубники дуже співпереживають, усі британці дуже переживають за нашу країну, наш народ. Крім дзвінків, які я отримую щодня, просто вийшовши надвір, побачивши людей, вони кажуть, що моляться за нашу країну. Я відчуваю цю підтримку. Кожна думка британця є повністю на нашому боці, тому що правда за нами.

Чому ФІФА та УЄФА виключили росію? Дуже емоційно можна відповісти на це запитання. Тому що росія перейшла всі межі, вона справді є агресором, який вбиває мирних жителів. Ніхто у світі не може прийняти цю позицію, тому їх карають усіма можливими санкціями. Ми – футболісти збірної України, також ми намагалися достукатися, щоби російські футболісти отримали санкції. У нас не було бажання позбавити їх їхньої улюбленої справи. У нас є одне ціле бажання – зупинити цю війну та кровопролиття. Стукали у всі можливі двері, щоб їх карали, щоб вони не сиділи вдома і не мовчали. Маючи таку велику аудиторію, практично ніхто не висловлював свою думку, не висловився повністю і не привернув увагу до того, що це потрібно зупинити.

У мене питають, як усе буде. У мене такий настрій – перемога за нами. За 18 днів війни я скажу так: як наша нація, народ, військові, всі українці, як вони борються і показують своєму світові, що ми ніколи не здамося, ніколи не опустимо руки, зубами будемо гризти землю за Україну. Скільки людей у ​​шоці було від того, яка сильна у нас нація. Я з кожною секундою більше пишаюся, що я українець.

Раніше у молодого покоління кумирами були спортсмени. Зараз скажу, що кумирами для молоді та для мене є наші ЗСУ. Вони – справжні герої. Я хотів би від себе і всієї збірної України, подякувати їм за те, що вони, ризикуючи життям, відстоюють нашу честь, борються за нашу землю і дають прикурити агресору. Це дуже важливо для нас. Я впевнений, що перемога буде за нами», - сказав Зінченко.

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Maxcrimea10
Саша, настрой правильный, но ты лучше желай сил и удачи всем тем, кто на поле боя реально сейчас грызет землю. Мы с тобой сидим в тылу и ничего пока не грызем.
pavel1974
грызун,який п!д час в!йны на Донбас! по!хав грати в сруський чемп! справжн!й "патр!от" ...на бумаз!
Andrey111
Подыми всю Англию и скажи Джонсону чтоб закрыли небо и дали оружие, а то от твоих воздыханий тошнит
SergioDynamo
Навіщо писати, приїзжай в Маріуполь або Харьків, вступай до лав ЗСУ?!
Я на 100% впевнений, що від Сані, там користі буде трохи більше чим ніх*я. Насправді, не всі воюють на передовій (я б сказав дуже мала кількість). Дуже багато людей знаходяться в тилу, забеспечують ремонт техніки, логістику, багато волонтерить, просто допомагають грошима, продуктами. Навіть ті хто просто працює, платить податки вже наближає нашу перемогу.
Люди в Україні чомусь думають, що закордоном всі прямо думають про нас, повірте це не так. І чим далі від України, тим більше людям пох*й.
Тому я вважаю, що Саня, як публічна особа, дуже допомає, коли піднімає теу Украіни закордоном, можливо допомає грошима і т.д
wartaan
так давай санек, возвращайся в украину и записывайся в армию, а то пиз...ть вы все молодцы, переживалы херовы!!) как и клоун из бункера
0968281241
Поезжай Саша в Харьков и грызи землю сдесь, хорошо воевать из за океана и не забуть жену с ребенком забрать, чтобы лучше воевалось. Как же достали ети писюны заграничные