Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 14 березня 2022, 05:43
10415
2

АЗАРЕНКО: «Насильство ніколи не може бути виправдане жодними аргументами»

Білоруська тенісистка – про війну в Україні

| Оновлено 14 березня 2022, 05:43
10415
2
АЗАРЕНКО: «Насильство ніколи не може бути виправдане жодними аргументами»
Jimmie48. Вікторія Азаренко

Екс-перша ракетка світу Вікторія Азаренко, після перемоги у другому колі турніру в Індіан-Уеллс, відповіла на запитання журналістів про вторгнення військ росії за підтримки білорусі на територію України.

– Вікторіє, ви відверто говорили про Україну та вторгнення. Ви розмовляли тут із кимось зі своїх українських колег цього тижня?
– Так, ми спілкувалися з українськими колегами. І відразу як тільки все це почалося теж. Знаєте, що б я не сказала, я знаю, що це може бути спотворено багатьма різними способами. У людей буде своя порядок денний - так як вони хочуть її розкручувати. Але чого не вистачає в цьому світі, так це співчуття один до одного і співчуття. Це те, що я відчуваю, що можу запропонувати людям. Я сподіваюся, що інші люди почнуть реалізовувати щось подібне, тому що всі ми люди. Це найголовніше - піклуватися один про одного і допомагати один одному. Ось що таке життя.

Я знаю, що це прийняття бажаного за дійсне, може бути, в певний час, в подібні часи. Але я думаю, що головна основа людства не повинна бути втрачена в будь-якому конфлікті. Я думаю, що насильство ніколи не може бути виправдане ніякими доводами і ніколи не буде виправдано в моїх очах.

Я сподіваюся, що співчуття, емпатія - це те, що ми можемо розвинути, щоб уникнути ситуацій і конфліктів, що відбуваються в світі.

Оцініть матеріал
(72)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
SebastianTrueman
Рыба такая скользкая, ...
Александр Науменко
Другий " бацька".