Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Марта КОСТЮК: «Було почуття провини, що я не в Україні та граю в теніс»

Марта вирішила продовжувати виступи

Марта КОСТЮК: «Було почуття провини, що я не в Україні та граю в теніс»
Getty Images/Global Images Ukraine

Українська тенісистка Марта Костюк розповіла про те, що ухвалила рішення продовжувати активні виступи, незважаючи на ситуацію в Україні.

«Я можу справлятися з тим, що відбувається настільки, наскільки це в моїх силах. Усі ми різні. Я вирішила, що боротимуся і тому приїхала сюди. Спочатку я мав почуття провини, що я не в Україні. «Вся моя сім'я там, крім мене, чому?». У мене було почуття провини через те, що я граю в теніс, що над моєю головою синє, чисте та спокійне небо. Але це нездорово».

«Кожен бореться так, як може. Моя робота – грати у теніс. Так я можу допомогти. Я була б куди менш корисною, якби поїхала додому займатися волонтерством. Я б хотіла цим зайнятися, але думаю, що я буду кориснішим, якщо буду в Турі», - сказала Костюк у коментарі Lequipe.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sv_2000
Правильно. Каждый должен заниматься своим делом. Побеждай и дари людям хоть небольшую разрядку эмоциональную. Ну надо брать пример с Элины и жертвовать призовые на армию
kollekciy
Питання тільки в тому, чому сім'я Марти досі в Україні? Всім жінкам та дітям, які мають можливість, потрібно покинути Україну, це буде тільки краще для нашої держави.