Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 25 квітня 2022, 14:05
21855
2

Легендарний гравець Динамо записався до ТерОборони

Олег Лужний боронить Україну від окупантів

| Оновлено 25 квітня 2022, 14:05
21855
2
Легендарний гравець Динамо записався до ТерОборони
Getty Images/Global Images Ukraine. Олег Лужний

Колишній гравець «Динамо», збірної України та лондонського «Арсенала» Олег Лужний захищає Україну в лавах територіальної оборони. Про це він розповів в інтерв’ю Daily Mirror.

«Обстрілюють і руйнують цілі міста та селища. Патрік Вієйра та Жиль Гріманді дуже стурбовані і запропонували свою підтримку.

Як і всі українці, я знаходжуся в Україні, де всі наші люди захищають Батьківщину. Я вступив до лав територіальної оборони.

Ситуація дуже напружена, сирена лунає три-чотири рази на день, також вночі. Людям доводиться швидко тікати у бомбосховища, жінки з маленькими дітьми, які не розуміють, що відбувається, вони налякані.

Обстрілюють і руйнуються цілі міста, люди залишаються без газу, світла, води та їжі. Але наша нація як ніколи єдина. Ми не здамося, кожен намагається допомогти якнайкраще.

Я підтримую всі санкції проти росії. Люди, які займаються спортом, є частиною нації. Коли нація обирає президента, вона також несе відповідальність за дії обраного президента. Якщо вони мовчать – значить, підтримують те, що зараз відбувається: вторгнення в мирну країну.

Російські спортсмени можуть і повинні говорити зі своїм президентом, щоб зупинити війну. Бомбити мирних людей у ​​21 столітті, які не зробили ніякої шкоди росії? Це не вкладається у голові.

Те, що роблять росіяни - це велика загроза не тільки для України. Українська армія, наші герої, ми зараз захищаємо всю Європу. Впевнений, що всі мої колишні одноклубники стурбовані поточною ситуацією. Єдине, що у них немає мого нового мобільного телефону.

Дуже вдячний своїм одноклубникам, які мене підтримують. Я надзвичайно вдячний і пишаюся нашими воїнами, які нас захищають! Вдячний нашому Президенту Володимиру Зеленському, який так віддано стоїть за Україну та наш народ», - сказав Олег Лужний.

Відзначимо, що до територіальної оборони також пішли футболісти Олександр Алієв, Андрій Богданов, Віктор Корнієнко, боксери Олександр Усик, Василь Ломаченко, Володимир Кличко, біатлоніст Дмитро Підручний захищає країну у Нацгвардії України. 

Оцініть матеріал
(109)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
elPadrino
вот пример
bonv
Лужному респект від душі.